Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-36%
Cruises Hamburg

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

Hamburg is met stip de tweede stad van Duitsland, gelegen in het Noorden en met de grootste haven van het land een logisch vertrekpunt voor vele cruises, of u nu naar de Caraïben vaart of binnen Europa blijft en de Middellandse zee of Baltische zee ontdekt, vanuit Hamburg is dit prima mogelijk. De stad ligt ongeveer 250 kilometer van de Nederlandse grens en heeft een populatie van ongeveer 1.7 miljoen mensen.
De stad Hamburg, iets voor iedereen
Gaat u voor de spanning van het voetbal met Sankt Pauli of voor in de wijk Sankt Pauli, Sternschanze of gaat u naar de beruchte Reeperbahn, waar men overigens vroeger de touwen voor de schepen maakte. Daarnaast heeft de stad Hamburg een zeer mooi Historische centrum van vele kanalen, de Alster en een wonderschoon stadhuis. Met gezellige terrasjes en alle luxe winkels die u zich maar kunt bedenken is er in deze metropool is altijd wel iets te ontdekken voor iedereen. Wanneer u met een cruise vanaf Hamburg vertrekt is het dus ook zeer de moeite waard om de stad te ontdekken.
De Haven van Hamburg
Daarnaast is het in tegenstelling tot wat vele zullen denken ook zeer de moeite waard om de haven te verkennen. Met haar oude haven gebouwen, een fenomenaal uitzicht en de vismarkt op zondag ochtend is het een uniek cultureel uitje. Vaak ligt er in de haven dan ook een historisch schip aangemeerd waarop u een kijkje kunt nemen zoals de oude politie boot de Rickmer Rickmers. Daarnaast kunt u vanuit Landungsbrücke op het uitkijkpunt de prachtige zonsondergang zien of met de oude Elb Tunnel naar de andere kant van de Elbe om Hamburg vanuit een ander perspectief te zien. De oude Elbtunnel ligt 24 meter onder de grond en stamt uit 1911 voor de tijd was het een technisch meesterwerk en het is dan ook door Keizer Wilhelm geopend. Vanuit de haven is het een makkelijke doortocht naar de “Hafen City” Dit voormalige haven district is omgetoverd tot een woonwijk met zeer bijzondere architectuur. Bent u geïnteresseerd in een cruise vanaf Hamburg, neem dan contact op met het service team van Dreamlines zij kunnen u adviseren over cruises vanuit Hamburg.

Cruises Hamburg Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten