tot wel
-39%

Cruises Miami

Boek uw favoriete droomcruise naar Miami!

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
0 € tot wel 10.000 €
Route
Miami, United States (425)
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
Alle Thema´s
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
vanaf: Miami, United States
Zoeken terugzetten

Cruises Miami

Miami is een bekende stad en heeft een van de belangrijkste havens van de Verenigde Staten. De meeste cruises vanuit Miami vertrekken naar de Caribbean. Verder biedt de stad zelf een grote verscheidenheid aan activiteiten waardoor het een ideale plaats is om uw cruise te beginnen of te eindigen.

Bezienswaardigheden in Miami

Miami is gelegen in Florida en er heerst het gehele jaar een aangename temperatuur. Hierdoor is een bezoek aan een van de vele stranden zeker aan te raden. Een van de bekendste stranden ter wereld is South Beach. Hier kunt u niet alleen zonnen en zwemmen, maar ook heerlijk sporten.

Maar Miami heeft veel meer te bieden dan alleen strand. Geniet van de architectuur in het Art Deco District, bezoek de Freedom Tower waar Cubaanse immigranten vroeger asiel moesten aanvragen of ga shoppen in Coconut Grove. Verder kunt u naar de Cubaanse wijk Little Havana waar u heerlijk Cubaans eten of Cubaanse sigaren kunt kopen. Maar let op, de meeste bewoners zijn Spaanstalig waardoor u hier bij veel plaatsen niet met Engels terecht kunt.

Rederijen

Veel rederijen kiezen voor een vertrek vanuit Miami vanwege de gunstige ligging en de goede infrastructuur. De bekendste rederijen die vertrekken vanuit Miami zijn Celebrity Cruises, MSC Cruises en Royal Caribbean. Deze rederijen bieden een grote verscheidenheid aan routes aan waardoor u genoeg keus heeft voor een onvergetelijke cruise.