Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

All inclusive cruises

Cruise voordelig, zonder zorgen met all inclusive cruises!

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
Reisduur
nachten
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
vanaf: 5 nachten
Explora
Seabourn
Silversea
Azamara
TUI Cruises
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

All inclusive

Bij Dreamlines vindt u een grote selectie all inclusive cruises. U hoeft zich helemaal geen zorgen meer te maken aan boord. Met de all inclusive cruises van Dreamlines ontdekt u hoe makkelijk het is wanneer alles voor u geregeld is, en met alles bedoelen wij ook echt alles aan boord. Van cruises inclusief al het eten en drinken, tot de toevoeging van alle land excursies. U kunt uw eigen all inclusive cruise samenstellen en dan hoeft u enkel nog maar te genieten van uw cruise!

Voor ieder budget een all inclusive cruise

Geniet van alles aan boord van uw cruise wanneer u een all inclusive cruise boekt. U hoeft er niet over na te denken wat u besteld, want alles zit bij de prijs inbegrepen. Gewoon bestellen en genieten van alle culinaire lekkernijen aan boord van uw cruise. Bij Dreamlines kunt u genieten van de meest voordelige all inclusive cruises, ook last minute en bijvoorbeeld minicruises zijn hierbij inbegrepen!

All inclusive aan boord

Veel mensen denken bij een all inclusive cruise alleen maar aan de inbegrepen maaltijden en dranken. Maar wist u dat diverse activiteiten aan boord hier ook bij zijn inbegrepen? Zo kunt u bijvoorbeeld meedoen aan een kookcursus of een lezing bijwonen aan boord van uw cruise! Er zijn talloze activiteiten die u aan boord van uw cruise kunt doen. Wanneer u aan een van de activiteiten deelneemt, kunnen uw kinderen onder professionele begeleiding van de kinderprogramma’s genieten. Een all inclusive cruise is dus compleet zorgeloos!

Rederijen die all inclusive cruises aanbieden

Bij Dreamlines vindt u verschillende aanbiedingen voor all inclusive cruises, in verschillende prijscatogorieën. Neem bijvoorbeeld Regent Seven Seas, hier kunt u genieten van een all inclusive cruise in de meest luxe vorm. Maar ook bij TUI Cruises of bij MSC zal u niks missen. Beijk onze ruime aanbod aan all inclusive cruises en vindt uw volgende cruise!