Dreamlines logo
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert
tot wel
-50%

Cruise aanbiedingen

Blijf op de hoogte van alle cruise aanbiedingen !

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
30.09.2024
Close
Zoeken terugzetten
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
min. 325 €
max. 1.099 €
unitl: 8 nachten
Alleen aanbiedingen
unitl: 30.09.2024
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruise Aanbiedingen

Bij Dreamlines.nl vindt u veel goedkope cruise aanbiedingen. Doordat rederijen veel kortingen geven op resthutten kunt u tot wel 90% korting ontvangen en hierdoor veel geld besparen. Onze scherp geprijsde hutten zijn ideaal voor frequente reizigers die graag onafhankelijk naar bestemmingen reizen en voor nieuwelingen die nog niet het exacte schip en bestemming hebben vastgelegd. Voor weinig geld kunnen er zelfs luxueuze reizen met top prijs-kwaliteit verhoudingen geboekt worden.

HOGE KORTINGEN BIJ LAST-MINUTE REIZEN

Voordelige cruises en minicruises kunt u altijd bij onze last-minute aanbiedingen terugvinden. Veel rederijen verlagen vlak voor de vertrekdatum de cabineprijzen om de overgebleven plaatsen op te vullen. Ook geannuleerde hutten worden in de regel voor een gunstige prijs aangeboden. Voor flexibele last-minute beslissers zijn er veel koopjes te vinden. Dit is zeer gunstig voor reisgebieden buiten Europa en cruises die inclusief vlucht geboekt worden. De rederij zorgt ervoor dat alle passagiers op tijd aankomen voor de inscheping. Tevens houdt de rederij zich op de heenreis aansprakelijk wanneer er een vertraging voordoet.

GELD BESPAREN OP DRANKEN: ALL INCLUSIVE PAKKETTEN

De meeste schepen bieden u een reis op basis van volpension, maar bij veel rederijen is dit exclusief dranken. Een uitzondering hierop is Azamara, waarbij zowel de dranken zonder en met alcohol bij de prijs zijn inbegrepen. Ook enige aanbieders van riviercruises bieden all inclusive cruises aan. Wanneer u van te voren weet wat u wilt drinken kunt u voor aanvang van de reis een van de aangeboden drankpakketten bestellen. Hiermee kunt u veel geld besparen. De aangeboden drankpakketten verschillen per rederij; in de regel zijn er pakketten voor alcoholische dranken bij maaltijden, alcoholische dranken 24 uur per dag, ook aan de bars, of ook voor frisdranken en sappen. Bij onze gratis service hotline kunt u zich gratis laten adviseren over de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan meer vakantie voor minder geld!