tot wel
-50%

Alle cruises in 2020/2021

Boek uw cruise bij Dreamlines en profiteer van onze lage prijzen!

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
0 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
Alle Thema´s
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter

Cruises

Alle cruises in 2020/2021

Bestemmingen

Of u nu naar Noorwegen, de Middellandse Zee of de Caribbean wilt, wij hebben er een cruise naar toe. Het mooiste van dit alles is dat u tijdens een cruise in één keer heel veel landen kunt bezoeken. Zo kunt u tijdens een Middellandse Zee cruise bijvoorbeeld Italië, Frankrijk en Spanje aandoen of tijdens een cruise naar de Caribbean, De Nederlandse Antillen, de Bahama’s en Jamaica. Er is hoe dan ook een bestemming die u leuk vindt.

Rederijen

U vraagt zich natuurlijk af welke rederijen wij aanbieden. Wij bieden meer dan 30 rederijen aan op onze website. De bekendste zijn AIDA Cruises, Holland America Line, MSC Cruises, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line en Costa Cruises. Deze rederijen staan onder andere bekend om hun goede service en hebben ook allemaal hun eigen voordelen. Zo profiteert u bij NCL van Premium All Inclusive wat inhoud dat het eten en drinken al bij de prijs inbegrepen zijn. Verder kunt u bij HAL tijdens speciale evenementen genieten van Nederlands eten, zodat u Nederland niet hoeft te missen.

Voordelen van Dreamlines

Dreamlines heeft het grootste aanbod van rederijen waardoor er altijd wel een rederij tussen zit die bij u past. Verder profiteert u bij Dreamlines van de hoogste kortingen en de laagste prijzen. Dus doe vandaag nog een kosteloze aanvraag en laat onze cruise experts u helpen bij het maken van een keuze.

Bel ons