Dreamlines logo
Ihre Reiseberater sind täglich für Sie da
020 220 41 41
Beratung und Buchung:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Wählen Sie Ihren Kreuzfahrtexperten

Familie cruises

Perfect voor gezinnen en families

Alle Reisegebiete
Alle Reedereien
Früheste Anreise
Späteste Abreise
Zurücksetzen
Reisedauer
Nacht
Nächte
Preis
Route
Beliebiger Starthafen
Beliebiger Endhafen
Beliebiger Zwischenhalt
Schiff
Alle Schiffe
FAMILIE (2826)
Klein
Mittel
Groß
Zurücksetzen
Nehmen Sie Kontakt zu uns auf!
Jetzt anrufen!020 220 41 41
Schreiben Sie uns eine E-Mail.Schreiben Sie uns
Nehmen Sie Kontakt zu Ihrem Experten auf.Expertenberatung
Filter
min. 450 €
FAMILIE
Zurücksetzen

Erhalten Sie neueste Angebote per E-Mail & sichern Sie sich 30 € Bordguthaben.

Familie cruises

Heeft u er altijd al van gedroomd om samen met de familie een zorgeloze cruise te maken? Dan bent u bij Dreamlines aan het juiste adres. Dreamlines zorgt er voor dat uw partner, gezin, kinderen en/of uw familie van alle gemakken zijn voorzien. Vanzelfsprekend kunt u hoogwaardige accommodatie verwachten, maar daarnaast ook veel variatie in eten & drinken en recreatiefaciliteiten. Tot slot zijn er meer dan genoeg activiteiten voor de kinderen zodat u in alle rust kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Alles is mogelijk
Weet u nog niet precies wat u wilt? Geen punt. Bij Dreamlines is alles mogelijk. Norwegian Cruise Line brengt u en uw gezin bijvoorbeeld naar de prachtige Middellandse Zee, maar u kunt er ook voor kiezen om samen met de Carnival Cruise Line naar de Caribbean te varen. Daarnaast kunt u ook samen met Costa Cruises naar het prachtige Noord-Europa varen.

Speciaal voor kinderen
De Disney Cruise Line is een rederij met een focus op het vermaak van kinderen. Aan boord zijn verschillende kinderclubs voor verschillende leeftijdscategorieën. Ook zijn er meerdere zwembaden met verschillende Disney thema’s, theaters en tot slot is er een 3D-bioscoop. NCL biedt ook vele extra’s zodat u tijdens uw reis van alle gemakken bent voorzien. Samen met uw familie kunt u genieten van een middagje bowlen, maar u kunt er ook voor kiezen om naar een van de vele klimtoestellen te gaan. Tevens biedt NCL ook speciale familiehutten.