tot wel
-42%

Familie cruises

Perfect voor gezinnen en families

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
450 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
FAMILIE (80)
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
min. 450 €
FAMILIE
Zoeken terugzetten

Familie cruises

Heeft u er altijd al van gedroomd om samen met de familie een zorgeloze cruise te maken? Dan bent u bij Dreamlines aan het juiste adres. Dreamlines zorgt er voor dat uw partner, gezin, kinderen en/of uw familie van alle gemakken zijn voorzien. Vanzelfsprekend kunt u hoogwaardige accommodatie verwachten, maar daarnaast ook veel variatie in eten & drinken en recreatiefaciliteiten. Tot slot zijn er meer dan genoeg activiteiten voor de kinderen zodat u in alle rust kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Alles is mogelijk
Weet u nog niet precies wat u wilt? Geen punt. Bij Dreamlines is alles mogelijk. Norwegian Cruise Line brengt u en uw gezin bijvoorbeeld naar de prachtige Middellandse Zee, maar u kunt er ook voor kiezen om samen met de Carnival Cruise Line naar de Caribbean te varen. Daarnaast kunt u ook samen met Costa Cruises naar het prachtige Noord-Europa varen.

Speciaal voor kinderen
De Disney Cruise Line is een rederij met een focus op het vermaak van kinderen. Aan boord zijn verschillende kinderclubs voor verschillende leeftijdscategorieën. Ook zijn er meerdere zwembaden met verschillende Disney thema’s, theaters en tot slot is er een 3D-bioscoop. NCL biedt ook vele extra’s zodat u tijdens uw reis van alle gemakken bent voorzien. Samen met uw familie kunt u genieten van een middagje bowlen, maar u kunt er ook voor kiezen om naar een van de vele klimtoestellen te gaan. Tevens biedt NCL ook speciale familiehutten.

Bel ons