tot wel
-47%

Cruise Griekenland en de Griekse Eilanden

vind uw cruise naar Griekenland

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
0 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
gr
Zoeken terugzetten

Cruises naar Griekenland

Griekenland is al door vele bezocht als vakantieland, maar voor vele is het dan ook gebleven bij een plek. Nu is de kans daar om het met de meeste cruises het gehele land te zien in een paar dagen en tegelijkertijd te genieten van het weer aan boord van het cruiseschip. De Grieken zijn een van de oudste volken en hebben dan ook een eeuwenoude geschiedenis op hun naam staan. Dit zorgt voor veel bezienswaardigheden waaronder beroemde oude tempelruines. Bekijk het landschap door de ogen van het moderne volk in Griekenland en hoor de oude mythologien tot leven komen met de prachtige verhalen over Zeus, Poseidon en Apollo tijdens een cruise Griekenland.
De Griekse eilanden
Vertrek vanuit Athene naar een van de mooiste eilanden die Griekenland heeft. De pareltjes van de Middellandse Zee met prachtige stranden en authentische bezienswaardigheden. Ze hebben allemaal de Cycladenarchitectuur gemeen: smalle straatjes, witte huizen met kleurige decoraties, duiventorentjes en kleine kerkjes. Dit gecombineerd met de vriendelijk en gastvrijheid van de eilandbewoners zorgt voor een ontspande sfeer waarbij u met volle teugen van uw vakantie kunt genieten. Door het constante milde klimaat die er op de eilanden heerst is het altijd ideaal om daar op vakantie te gaan. Beste periode blijven toch wel de zomermaanden waarin de meest gereformeerde rederijen cruises aanbieden waarbij de Griekse eilanden in het middelpunt staan.
Cruise door de Oostelijke Middellandse Zee
Geniet van de zon, zee, strand en culturen. U kunt kiezen uit een selectie van vertrekhavens om uw cruise te starten. De populairste vertrekhavens zijn: Venetië, Rome en Athene. Bezoek steden op de Griekse eilanden of Kroatië. Of kies een cruise met Turkse invloeden. Kijkt u eens bij Norwegian Cruise Lines,en ervaar in een korte tijd een groot gedeelte van Europa. Hierbij vertrekken de meeste cruises in de zomermaanden, maar ook in de andere maanden kunt u lekker ontspant door de middellandse zee cruisen. Wat ook in optrek is, zijn de cruises met als bestemming de Zwarte Zee. Ontdek hier de cultuurrijke steden waarbij het oude de nieuwe ontmoet.