Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-46%
Cruises Bergen

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

Bergen is de tweede stad van Noorwegen en heeft de belangrijkste cruisehaven van het land. De stad heeft de naam gekregen door de ligging tussen zeven bergen, wat ook wel de syv fjell genoemd wordt. De haven van Bergen is niet alleen de belangrijkste van Noorwegen, maar ook een van de belangrijkste cruisehaven van Noord-Europa.

Bezienswaardigheden Bergen

Alhoewel Bergen een relatief kleine stad is, is er toch veel te doen. Misschien wel de bekendste trekpleister van Bergen is Bryggen. Bryggen is gelegen aan de haven van Bergen. De naam Bryggen betekent ‘de kade’ en zijn een rij Hanze-handelshuizen. Ook kunt u het Bergenhus bezoeken. Dit is het voormalig koninklijke hof van Noorwegen en politiek centrum van het land.

Als u de bergen wilt bekijken dan is het aan te raden om met de Fløibanen, de kabeltrein naar de top van de berg Fløyen, te gebruiken. Vanaf de top van de Fløyen heeft u namelijk een adembenemend uitzicht op zowel de stad als de andere bergen in de omgeving.

Cruisen naar Bergen

Veel van de cruises naar Bergen vertrekken vanuit Amsterdam of vanuit Duitsland. Dit is heel gemakkelijk en u hoeft dus niet ver te reizen om te cruisen naar Bergen. De meeste cruises naar Bergen worden uitgevoerd door Holland America Line, MSC Cruises en TUI Cruises.

Cruises Bergen Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten