Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Riviercruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
hut
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
travel area
Zoeken terugzetten

Donau vanaf Engelhartszell met de A-ROSA MIA

A-ROSA

Donau vanaf Engelhartszell met de A-ROSA MIA

7 nachten

Van Engelhartszell tot Engelhartszell

A-ROSA MIA

jul. 2024 - okt. 202413 vertrekdata

Cruise

Buitenhut

v.a. 796 € p.p.

1.502 €

Balkonhut

v.a. 1.246 € p.p.

1.618 €

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Riviercruises - bestemmingen

Riviercruises

Wilt u graag een cruise maken, maar liever niet ver weg? Dan is de riviercruise zeker een aanrader!

Tijdens uw reis met een riviercruise kunt u volop gaan genieten van de bruisende steden en van de mooie landschappen in Europa.

Welke rederijen bieden een riviercruise aan?
Er zijn verschillende rederijen die een riviercruise aan bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

Bij Dreamlines bieden wij een ruim aanbod aan riviercruises en onze cruise specialisten staan altijd voor u klaar om u persoonlijk te adviseren bij het vinden van de perfecte reis.

De mooiste vaarroutes

Wanneer u van plan bent om een riviercruise te maken, dan kunt u ervoor kiezen om verschillende routes te maken. Hieronder vindt u de bekendste vaarroutes en de steden aan deze rivieren.

Donau

De Donau is de op één na langste rivier van Europa en stroomt door Centraal- en Zuidoost-Europa. De Donau begint bij Duitsland en mondt op het grensgebied van Roemenië, uit in de Zwarte Zee. De Donau is de langste rivier binnen de Europese Unie en is ook van economisch belang. Bovendien stroomt de Donau ook langs prachtige omliggende steden zoals Wenen, Boedapest, Belgrado en Bratislava. Wanneer u met een riviercruise door de Donau naar deze omliggende steden vaart, kunt u vooral genieten van prachtige landschappen en historische bouwwerken.

Rhône

Voor een prachtige riviercruise is de Rhône zeker een aanrader! De Rhône stroomt door Zwitserland en Frankrijk en tijdens uw riviercruise ontdekt u geweldige bestemmingen. Daarnaast heeft u tijdens deze riviercruise een breed scala aan excursiemogelijkheden. Afhankelijk van uw vaarroute, zult u onder andere een tussenstop maken in Genève, Wenen, Lyon en Sion. Tijdens uw reis kunt u volop gaan genieten van de prachtige bouwwerken en adembenemende uitzichten.

Moezel

De Moezel is een rivier dat door Frankrijk, Luxemburg en Duitsland stroomt. De Moezel mondt na 544 kilometer uit in de Rijn. Wanneer u voor een vaarroute door de Moezel kiest, ontdekt u ook prachtige steden die hieraan gelegen zijn. Zo zult u bijvoorbeeld een tussenstop maken in Cochem. Hier kunt u genieten van een culturele stad met veel bezienswaardigheden zoals de Rijksburcht. Een andere bestemming waar u langs zult varen is de Duitse stad Koblenz. In deze stad bevindt zich de ‘Deutsche Eck’ waar de Rijn en de Moezel samenkomen. Wat u tijdens deze riviercruise zeker niet mag missen zijn de prachtige wijnstreken aan de Moezel. In deze wijnstreken worden vooral frisse en witte wijnen geproduceerd.

Rijn

De Rijn is een van de langere rivieren van Europa en stroomt door Duitsland, Zwitserland, Liechtenstein, Frankrijk en Nederland. De Rijn is met andere grote Europese rivieren verbonden zoals de Rhône en de Donau. De bruisende steden aan de Rijn zijn zeker een bezoek waard. Ontdek de prachtige stad Keulen, waar u een bezoek kunt brengen aan de bekende kathedraal of geniet in Düsseldorf van een lekker drankje bij een van de langste bars ter wereld!

De beste reistijd voor een riviercruise

De beste reistijd voor een riviercruise is vanaf april tot en met oktober. Dit komt doordat de temperaturen rond deze tijd van het jaar aangenaam zijn en hierdoor kunt u optimaal genieten van uw reis. Bovendien is een cruise in de maand december ook zeker aan te raden! U kunt dan namelijk genieten van de gezellige kerstsfeer en in veel steden kunt u tijdens de feestdagen heerlijk een bezoek brengen aan de kerstmarkten.