Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-50%
Cruises Barcelona

Zoek in het grote aanbod van cruises naar Barcelona!


Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

De eerste sporen van civilisatie rondom het hedendaagse Barcelona stammen uit 2000-1500 voor Christus. Maar het ontstaan van de stad word geschat op ongeveer de 3e eeuw voor Christus, hoewel dit niet zeker is. Wanneer u het moderne Barcelona bezoekt zult u vast en zeker in aanraking komen met haar rijke historie en cultuur. Bezoek de Segrada Familia de basiliek die al meer dan 125 Jaar officieel in aanbouw is wordt verwacht in 2026 klaar te zijn. Het kan dan ook gerust gesteld worden dat dit tot heden een van Europa’s langst lopende bouw projecten is. Of de stad van het roemruchte F.C. Barcelona, een van de grootste Spaanse voetbal clubs.
Picasso en Barcelona
In Barcelona is altijd iets te doen zo kunt u de werken van de meester Pablo Picasso bekijken in het Picasso Museum. De meester heeft een aantal jaren in Barcelona doorgebracht in zijn vroege periode. Vele werken van uit die periode zijn dan ook te zien in het Picasso museum. Daarnaast huist het Picasso museum ook een grote collectie aan werken van de befaamde schilder van over zijn hele 50-jarige loopbaan, aanschouw hier zijn werk en voel je even deel van het leven van een groot kunstenaar.
De binnenstad en La Rambla
Daarnaast kunt u wanneer u naar Barcelona vaart met een cruise natuurlijk ook de binnenstad ontdekken. De ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus, in het Spaans “Christóbal Colón”, wordt er vereerd met een groots standbeeld op de “Mirador Colón” aan het einde van de populaire uitgaansboulevard Las Ramblas. La Rambla is dan ook de beroemdste straat van Barcelona, hier bevindt zich de “Font les Canaletes”, een fontijn waarvan gezegd wordt dat wanneer men het water hier uit drinkt men ooit weer terug komt in Barcelona. De 1200 meter lange straat is een centrum van leven en een prachtige bezienswaardigheid, met kerken, straat artiesten, tapas barretjes en nog veel meer. Wilt u dus op een luxe wijze Barcelona verkennen en daarna verder varen op de Atlantische Oceaan of de Middelandse Zee, bijvoorbeeld naar, Marseille, Napels, Livorno, Cannes of Savona dan kunt u contact opnemen met Dreamlines voor het boeken van een cruise of om informatie in te winnen.

Cruises Barcelona Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten