Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Queen Mary 2

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Queen Mary 2

Ontdek de mooiste bestemmingen in elegantie met de Queen Mary 2

Queen Mary 2 Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Queen Mary 2

Ruim en elegant ingerichte suites en roomservice gedurende de hele dag behoren tot de luxueuze Cunard ervaring aan boord van de Queen Mary 2. De Queen Mary biedt u de ‘Queens Grill’ en ‘Princess Grill’. Hier kunt u in klasse uzelf laten verwennen door alle culinaire delicatessen. ‘Britannia’ is het hoofdrestaurant aan boord. Dit restaurant is gevestigd in een gereconstrueerde hal en biedt u naast uitstekend eten de service die u van White Star Service gewend bent.

Bent u geïnteresseerd in kunst, bezichtig dan de bibliotheek aan boord! Deze bibliotheek behoort tot een van de grootste bibliotheken op zee.

Voor amusement aan boord dient het Royal Court theater de perfecte uitkomst. Hier kunt u genieten van wonderlijke Jazz en Blues concerten, musicals en hoge kwaliteit shows. Geniet van een drankje in de premium wijn bar ‘The Carinthia Lounge’ of probeer heerlijke cocktails gemaakt met Martini in ‘The Commodore Club’. In ‘Churchill’s Cigar Lounge’ kunt u rustig achterover zitten, genietend van een sigaar of cognac, en terugdenken aan u belevingen van de dag.

Toon alle aanbiedingen
Queen Mary 2 - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Queen Mary 2

 • Scheepslengte
  345 m
 • Passagiers
  2691
 • Aantal dekken
  13
 • Bouwjaar
  2004

Dekken en hutten - Queen Mary 2

CardBackground

Binnenhut

max. 215 m²

Kluis, TV, Pantoffel, Douche, Telefoon, Air conditioning, Fruitmand, Koffiemachine, Badkamer, Badjas, Haardroger

CardBackground

Buitenhut

max. 215 m²

TV, Pantoffel, Douche, Kluis, Haardroger, Fruitmand, Koffiemachine, Badkamer, Badjas, Air conditioning, Telefoon, Kluis

CardBackground

Balkonhut

max. 226 m²

TV, Pantoffel, Douche, Kluis, Telefoon, Haardroger, Badjas, Koffiemachine, Badkamer, Air conditioning, Fruitmand

CardBackground

Suite

max. 247 m²

Bureau, TV, Fruitmand, Douchebad, Kluis, Hoofdkussen naar keuze, Telefoon, Haardroger, Espressomachine, Koffiemachine, Badkamer, Badjas, Air conditioning, Pantoffel

Selecteer een dek:

Dek 13
deck plan

Tips voor Queen Mary 2 cruises

Queen Mary 2

De Queen Mary 2 is een schip van de befaamde rederij Cunard en werd op 8 januari 2004 in gebruik genoemde door de genoemde rederij. Dit schip werd door niemand anders dan Koningin Elizabeth II gedoopt. Zij mag haarzelf niet alleen de grootmoeder van Engeland noemen, maar ook die van de Queen Mary 2. Tot april 2006 was de Queen Mary 2 het allergrootste schip van de wereld. In april van het jaar 2006 werd de Queen Mary 2 van haar troon gestoten door de Freedom of the Seas die toen nog net iets groter was. De Queen Mary 2 heeft niet voor niets de kroon mogen dragen van het grootste schip ter wereld, het was namelijk maar liefst 345 meter lang. Daarbij had dit ongelofelijke schip een breedte van 41 meter en een hoogte van 72 meter. In totaal beschikt dit schip over 1.310 hutten waar 2.620 passagiers in kunnen verblijven. De passagiers aan boord van de Queen Mary 2 kunnen gebruik maken van een van de 17 dekken waar vele activiteiten te beleven zijn.

Een hoogheid op de oceaan

Dit reusachtige luxe cruiseschip vervult elke droom. De woorden verveling en saai zal je uit verwondering niet tegenkomen op dit onmetelijke schip. Ingericht in Britse stijl zal dit schip u in een oogwenk betoveren. Op alle Cunard schepen zal elke passagier zich natuurlijk goed voelen, maar de royale sfeer is sterk terug te vinden op de Queen Mary 2. Dankzij haar faciliteiten is het ook mogelijk om jezelf te verwennen. De prachtige spa- en welzijnsruimte van het schip is de Canyon Ranch SpaClub en is de perfecte plek om weer tot rust te komen. In deze ruimte van het schip kan elke passagier verwend worden door echte professionals en kan alle stress even vergeten worden. Zelfs de boekliefhebbers hebben een eigen ruimte aan boord van dit fascinerende schip. De bibliotheek van de Queen Mary 2 is twee keer zo groot als die van de Queen Victoria en de Queen Elizabeth, de zusterschepen van de Queen Mary 2. Het enige echte moment om een echt koninklijk gevoel te hebben is in het restaurant van de Queen Mary 2. Dit restaurant is erg royaal ingericht en door de hoog opgeleide butlers zal er geen moment zijn waarop er gedacht kan worden dat u geen royalty bent. De beste chef-koks van de wereld bereiden hier dagelijks de allerbeste en meest culinaire royale gerechten.

Met de Queen Mary 2 de wereld over

De Queen Mary 2 maakt jaarlijks vele reizen waarbij vele bestemmingen per keer bezocht worden. Het aantal dagen verschilt ook heel erg sterk. Er kan kort gecruiset worden, maar ook simpelweg een wereldcruise van 121 dagen. Bezoek met de Queen Mary 2 plekken als Southampton en Barcelona of maak een Atlantische cruise en bezoek plekken in de Verenigde Staten. Met deze royalty kan het allemaal.