Wereldcruises

Ontdek de wereld aan boord van een prachtig schip

Wereldreizen (78)
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
275 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
Wereldreizen
Zoeken terugzetten

Wereldcruises

Vindt u cruises helemaal geweldig en bent u een echte avonturier? Beleef dan een van de wereldcruises van Dreamlines. Wij zetten alle mogelijke wereldreizen voor u op een rij en geven u de keuze om de reis van uw leven te ervaren. Ontdek met deze cruises niet slechts een gebied, land of zelfs een continent, maar bezoek meerdere continenten en kijk uw ogen uit. Ga van pinguïns naar kangoeroes bekijken en van witte stranden naar ijzige fjorden. Word wereldwijs met een van de mooie wereldcruises van Dreamlines.

Wereldse variatie

Een wereldcruise is natuurlijk gemaakt om een wereldse beleving te verzorgen voor alle passagiers. Hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos en kunt u zelf uw droomvakantie invullen. U kunt naar de andere kant van de wereld om de Chinese Muur van het wonderschone China te bekijken, de iconische piramides van Egypte bewonderen of het drukke stadscentrum van New York beleven. Daarnaast wordt u de mogelijkheid geboden om de beeldschone fjorden van Noorwegen te bezichtigen, de hoge bergen van Schotland te beklimmen of het heerlijke mediterraanse voedsel te proeven in Zuid-Europa. Kortom, deze cruises rondom de wereld laten u kennis maken met alle verschillende culturen, locaties en bezienswaardigheden. Ontdek heel de wereld op een van de adembenemende cruises van Dreamlines!

Keuzemogelijkheden

Natuurlijk bent u de baas en kiest u hoe lang, met wie en met welk schip u een wereldreis durft aan te gaan. U kunt helemaal zelf inrichten hoe u op vakantie wil gaan, gaat u met uw gezin, een paar vrienden of lekker alleen. Het maakt niet uit in wat voor gezelschap, er is voldoende entertainment aan boord bij alle wereldcruises. Naast deze keuzemogelijkheden kunt u ook nog eens bepalen met welk cruiseschip u de wereld wilt gaan ontdekken. Daarbij kunt u vol in het diepe duiken om er zo het meeste uit te halen en bijvoorbeeld kiezen voor een zeer uitgebreide cruise van meer dan 150 dagen. Daarentegen kunt u er ook voor kiezen het minder bont te maken en toch veel van de wereld te zien. Neem als voorbeeld een cruise van 50 dagen, maar dan tegen een scherpere prijs uiteraard.

De wereld ligt aan uw voeten!