Dreamlines logo
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Luxe Cruises

Ervaar de elegantie en luxe aan boord

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
Silversea
Celestyal
Azamara
Seabourn
Oceania Cruises
Regent Seven Seas Cruises
Explora
Cunard
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Luxe Cruise

Voor iedereen die droomt van het beleven van een ongewoon luxe vakantie is bij Dreamlines aan het juiste adres. Wij hebben een speciale selectie van luxe cruises, die u op geen enkele manier zullen teleurstellen. Tijdens een van deze ultra luxe cruises zult u leren hoe het is om een eerste klas reis te maken en hoe het voelt om koninklijk behandeld te worden. Beleef de vakantie van uw leven en overtuig uzelf om een luxe cruise te maken.

Ontdek de wereld tijdens een luxe cruise

Of u nu droomt van de Canarische Eilanden, de Caribbean of Afrika. Met de luxe cruises van Dreamlines kunt u naar de mooiste bestemmingen van de wereld reizen. Dreamlines biedt u de beste aanbiedingen voor een onvergetelijke cruise aan. Door samen te werken met de beste rederijen ter wereld, kunnen we u werkelijk altijd het beste van het beste bieden. Als gast aan boord van een van de luxe cruises zult u werkelijk geen moment het gevoel hebben dat u te veel betaald. De uitmuntende service aan boord geeft u het gevoel dat u deel uitmaakt van een koninklijke familie.

Pure ontspanning op luxe cruises

Naast alle culinaire verleidingen aan boord, kunnen de gasten van een luxe cruise altijd kiezen uit een grote variatie aan activiteiten. Deze luxe vakantie geeft u de mogelijkheid om helemaal te ontspannen, omdat u aan boord volledig verwend wordt. De service aan boord wordt compleet rondom u ingericht. U bepaalt natuurlijk zelf wat u eet en dringt en wanneer nodig staat er altijd iemand voor u klaar. Ga dus voor complete en pure ontspanning op een van onze luxe cruises.