Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

AIDAprima

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
AIDAprima

Cruise naar beeldschone bestemmingen op de AIDAprima

AIDAprima Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met AIDAprima

Op de AIDAprima zullen u en uw kinderen de tijd van uw leven hebben met alle entertainmentmogelijkheden die u aan boord aangeboden worden. U zult zich geen moment vervelen in het casino, op de minigolfbaan of aan de klimwand. Bekijk het aanbod in de verschillende winkels aan boord of geniet van de indrukwekkende theatershows in het Theatrium. In de tussentijd kunt u uw kinderen gerust achterlaten in de Kidsclub waar zij zich kunnen vermaken.

Wanneer u even een moment voor uzelf nodig hebt, kunt u zich heerlijk terugtrekken in de Wellness Oasis. Hier kunt u ontspannen in een van de vijf sauna’s, genieten van verschillende spa-behandelingen en kunt u uw haar laten stylen door een professionele stylist. Ook hier is weer aan uw kinderen gedacht. Speciaal voor hen is er een Kids & Teens Wellness ingericht waar ook de jongste cruisevaarders zich in de watten kunnen laten leggen.

Het avondprogramma is uitgebreid en varieert iedere avond. Na uitgebreid gedineerd te hebben in een van de 10 restaurants kunt u genieten van een drankje in een van 14 bars. Wilt u hierna nog niet naar uw comfortabele hut dan kunt u de avond afsluiten met een dansje in de nachtclub Nightfly.

Toon alle aanbiedingen
AIDAprima - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - AIDAprima

 • Scheepslengte
  300 m
 • Passagiers
  3300
 • Aantal dekken
  18
 • Bouwjaar
  2016

Dekken en hutten - AIDAprima

CardBackground

Binnenhut

max. 416 m²
CardBackground

Buitenhut

max. 422 m²

Televisie, radio en telefoon, Airconditioning, Föhn, Inloopklerenkast, Badkamer met douche, Kluis

CardBackground

Balkonhut

max. 220 m²

Inloopklerenkast, Slaapbank, Airconditioning, Kluis, Televisie, radio en telefoon, Föhn, Badkamer met douche en bad

CardBackground

Suite

max. 431 m²

Televisie, radio en telefoon, Airconditioning, Badkamer met douche en bad, Voorzieningen zoals shampoo en bodylotion, Föhn, Wasserij Express, Badjassen en slippers, Bagage-schaal, schoenlepel, klerenborstel en paraplu, Keuze uit kussens, Kluis

Selecteer een dek:

Dek 16
deck plan

Tips voor AIDAprima cruises

De AIDAprima is een van de belangrijkste schepen van de vloot van AIDA Cruises. Het schip biedt alles wat u nodig heeft tijdens uw cruise. Zo is er een activiteiten-dek die helemaal in het teken staat van de vier elementen, zullen uw smaakpapillen worden geprikkeld in de verschillende restaurants en zijn de hutten zeer comfortabel en compleet uitgerust.

Accommodatie

Aan boord van de AIDAprima heeft u de keuze uit comfortabele binnenhutten, buitenhutten met overweldigend uitzicht, balkonhutten waar u lekker van de zon kunt genieten of elegante suites. Extra op de AIDAprima zijn de zogenaamde Lanai-hutten. Als u een van deze hutten boekt heeft u een overdekt balkon op het Lanai-dek zodat u, ongeacht het weer, buiten kan zitten.

Entertainment mogelijkheden

Zoals eerder vermeld staat het activiteiten-dek helemaal in het teken van de vier elementen. Zo zijn er voor het element water twee waterglijbanen, de “AIDA Racer” en de “Lazy River”. Voor het element lucht is er een klimtuin, voor het element aarde een basketbalveld en het restaurant Fuego staat in het teken van het element vuur.  Naast het activity-dek kunt u bijvoorbeeld ook naar de AIDA Beach Club. De AIDA Beach Club is een indoor strand waar u het hele jaar van de meest tropische sferen kunt genieten. In de avond worden hier strandfeesten gegeven.

Culinair genieten

Aan boord van de AIDAprima zijn maar liefst 12 restaurants. Naast de restaurants die op de meeste schepen van AIDA aanwezig zijn zoals het Markt Restaurant en het Bella Dona, is onder andere het eerder genoemde Fuego exclusief voor de AIDAprima. Tevens is het ook mogelijk om enkele recepten van de chef koks na te koken bij de AIDA kookschool.