AIDAprima

-22%

Cruise naar beeldschone bestemmingen op de AIDAprima

Cruises met AIDAprima

Uitleg sterrenclassificatie
Onze sterrenclassificatiesysteem is gebaseerd op de kennis van onze cruise experts en de algemene informatie die aangeleverd is door de rederijen.

Op de AIDAprima zullen u en uw kinderen de tijd van uw leven hebben met alle entertainmentmogelijkheden die u aan boord aangeboden worden. U zult zich geen moment vervelen in het casino, op de minigolfbaan of op de klimwand. Bekijk het aanbod in de verschillende leuke winkels aan boord of geniet van de indrukwekkende theatershows in het Theatrium. In de tussentijd kunt u uw kinderen gerust achterlaten in de Kidsclub waar zij zich uren kunnen vermaken.
Wanneer u even een moment voor uzelf nodig hebt, kunt u zich heerlijk terugtrekken in de Wellness Oasis. Hier kunt u ontspannen in een van de vijf sauna’s, genieten van verschillende spa-behandelingen en kunt u uw haar laten stylen door een professionele stylist. Ook hier is weer aan uw kinderen gedacht. Speciaal voor hen is er een Kids & Teens Wellness ingericht waar ook de jongste cruisevaarders zich in de watten kunnen laten leggen.
Het avondprogramma is uitgebreid en varieert iedere avond. Na uitgebreid gedineerd te hebben in een van de 10 restaurants kunt u genieten van een drankje in een van 14 bars aan boord. Wilt u hierna nog niet naar uw comfortabele hut dan kunt u de avond afsluiten met een dansje in de nachtclub Nightfly.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  300 m
 • Passagiers
  3300
 • Aantal dekken
  18
 • Bouwjaar
  2014

AIDAprima Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

AIDAprima Dekplan


Selecteer een dek 


AIDAprima Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : Dek 8, 9, 10, 12, 14
Bezetting : 4
Voorzieningen:
 • Badkamer met douche
 • Föhn
 • Televisie, radio en telefoon
 • Kluis
 • Airconditioning
Hut oppervlakte : 16 m²

AIDAprima Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

Kom aan boord van de AIDAprima en geniet van een onvergetelijke cruise. Het nieuwe hutconcept heeft de hutten betere comfort en vele bijzonderheden gegeven. Het is mogelijk om te kiezen uit veertien verschillende hutten. De prachtige Lanaihut met balkon en tuin geeft u optimale rust of kies de balkonhut met inloopklerenkast.

Eten en drinken

De dertien restaurants aan boord van de AIDAprima kunnen al uw culinaire wensen laten vervullen. Laat u verwennen in het klassieke buffetrestaurant of probeer heerlijke gerechten uit in het chique à-la-carte-Restaurants 'French Kiss'. Een ander hoogtepunt is de kookschool, waar u leert om te koken met verse ingrediënten van markten van de bestemmingen. Voor een verfrissing en lekkere drankjes kunt u de achttien bars aan boord bezoeken.

Entertainment en activiteiten

Op de AIDAprima is altijd wat te doen! Ontdek de beachblub met een waterpark of bezichtig het activity-dek, waar ongeacht het weer altijd leuke activiteiten georganiseerd worden. In '4 Elements' is een waterglijbaan, Lazy River, klimwand en een sportbaan. In het Theatrium worden prachtige shows gegeven maar u heerlijk kunt genieten.

Wellness en sport

De AIDAprima beschikt over een groot wellnesscentrum. Het wellnesscentrum beschikt over meerdere sauna's en zwembaden. Laat u zich hier heerlijk verwennen met een van de vele massages. Daarnaast worden er vele verschillende sportmogelijkheden aangeboden, zoals volleybal, basketbal en een fitnesscursus.

Dresscode

Aan boord van de AIDA schepen worden geen eisen aan kleding gesteld. Het is belangrijk dat u kleding draagt waar u zich goed in voelt. Wel is het af te raden om de restaurants en bars met zwem- of sportkleding te betreden. De heren worden geadviseerd om in de restaurants een lange broek en schoenen te dragen.

Schipgegevens

 • Inbedrijfstelling: 2015
 • Lengte: 300 m
 • Diepgang: 8,10 m
 • Snelheid: 21,5 Knoten
 • Aantal dekken: 18
 • Passagiers: 3.300
 • Valuta aan boord: Euro

AIDAprima klantbeoordelingen

8.9 / 10
Goed
Gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
Beoordelingen
Uitstekend (9+)
2
Goed (7-9)
2
Redelijk (5-7)
0
Matig (3-5)
0
Slecht (1-3)
0
Klantbeoordelingen
Schepen
9.0 / 10
Hut
9.5 / 10
Dineren
9.0 / 10
Excursies
9.5 / 10
Diensten
8.5 / 10
Sport
9.0 / 10
Entertainment
8.5 / 10
4 Beoordelingen
Sorteren op:
60 - 69 jaar
25 januari 2018
10.0 / 10
10.0 / 10
25 januari 2018
Andreas G.
60 - 69 jaar
8 dagen cruisen vanaf Santa Cruz de Tenerife
stelontspannend
wij vonden het aangenaam dat prijs inclusief havengelden, fooien en drank bij de maaltijden, ook buiten de maaltijden was er bijna altijd frisdrank en vaak ook witte en rode wijn, eventueel drankenpakket bij te kopen, maar was voor ons overbodig
niets

Vario Binnenhut: IV
alles compleet, goede bedden, groot tv scherm, veel opbergruimte
45 - 59 jaar
06 oktober 2017
9.0 / 10
9.0 / 10
06 oktober 2017
Ramon P.
45 - 59 jaar
Vaar langs Hamburg, Le Havre, België en Engeland
familieontspannend
Prima schoon en gevarrieerd schip
Niet echt een theater,weinig live muziek

Vario Binnenhut: IV
Geen minibar
>69 jaar
22 september 2017
8.3 / 10
8.3 / 10
22 september 2017
Wolter D.
>69 jaar
Vaar langs Hamburg, Le Havre, België en Engeland
familieverscheiden
De vele mogelijkheden om de maaltijd te gebruiken
Als niet Duitser tel je niet mee. Alleen belangrijke mededelingen werden in Engels herhaald. Bij inscheping in Rotterdam werden we niet opgevangen door de organisatie en moesten we alles maar zelf uitzoeken.Wij hadden het voordeel van ervaring ,maar mensen die voor het eerst cruisen geeft dit een groot probleem. In Hamburg daarentegen wordt iedereen opgevangen en is er bij ontvangst als het ware een feest georganiseerd.Dit geeft een heel vreemd gevoel.
35 - 44 jaar
13 augustus 2017
8.6 / 10
8.6 / 10
13 augustus 2017
Kornelis K.
35 - 44 jaar
Bekijk de hoogtepunten van Frankrijk, België en Nederland
stelontspannend
Vrije tijd besteding en de vele activiteiten in de bars.
Geen drankenpakketten mogelijkheid.

Vario Balkonhut comfort: KV
Hut met balkon met mooie ruime toilet en douche cabine.

De AIDAprima is een van de belangrijkste schepen van de vloot van AIDA Cruises. Het schip biedt alles wat u nodig heeft tijdens uw cruise. Zo is er een activiteiten-dek die helemaal in het teken staat van de vier elementen, zullen uw smaakpapillen worden geprikkeld in de verschillende restaurants en zijn de hutten zeer comfortabel en compleet uitgerust.

Accommodatie

Aan boord van de AIDAprima heeft u de keuze uit comfortabele binnenhutten, buitenhutten met overweldigend uitzicht, balkonhutten waar u lekker van de zon kunt genieten of elegante suites. Extra op de AIDAprima zijn de zogenaamde Lanai-hutten. Als u een van deze hutten boekt heeft u een overdekt balkon op het Lanai-dek zodat u, ongeacht het weer, buiten kan zitten.

Entertainment mogelijkheden

Zoals eerder vermeld staat het activiteiten-dek helemaal in het teken van de vier elementen. Zo zijn er voor het element water twee waterglijbanen, de “AIDA Racer” en de “Lazy River”. Voor het element lucht is er een klimtuin, voor het element aarde een basketbalveld en het restaurant Fuego staat in het teken van het element vuur.  Naast het activity-dek kunt u bijvoorbeeld ook naar de AIDA Beach Club. De AIDA Beach Club is een indoor strand waar u het hele jaar van de meest tropische sferen kunt genieten. In de avond worden hier strandfeesten gegeven.

Culinair genieten

Aan boord van de AIDAprima zijn maar liefst 12 restaurants. Naast de restaurants die op de meeste schepen van AIDA aanwezig zijn zoals het Markt Restaurant en het Bella Dona, is onder andere het eerder genoemde Fuego exclusief voor de AIDAprima. Tevens is het ook mogelijk om enkele recepten van de chef koks na te koken bij de AIDA kookschool.