tot wel
-22%

Cruises Genua

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
0 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Genua, Italië (361)
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
Alle Thema´s
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: Genua, Italië
Zoeken terugzetten

Cruises Genua

Genua is een stad in Noordwest-Italië en is de grootste havenstad van Italië. De stad is al een belangrijke havenstad sinds de tijd van het Romeinse rijk. De meeste cruises vanuit Genua vertrekken naar andere havens aan de Middellandse Zee zoals Barcelona, Rome en Marseille.

Bezienswaardigheden in Genua

Genua is een grote stad die qua oppervlakte te vergelijken is met Amsterdam. In Genua is dan ook veel te doen. Zo kunt u onder andere naar de wijk Boccadassa. Dit is een pittoreske buurt waar vroeger de vissers woonden. Als u van het uitzicht wilt genieten dan kunt u met een van de kabeltreintjes naar de wijken die bovenaan de heuvel liggen waar Genua op gebouwd is. Vanuit deze wijken heeft u een adembenemend uitzicht over de stad waardoor u mooie foto’s kunt schieten.

Centrum van Genua

Het centrum van Genua is onderverdeeld in twee delen. Het ene deel is in de middeleeuwen gebouwd en dus helemaal in deze stijl en het andere deel is in de 16e/17e eeuw gebouwd en dus helemaal in Renaissance stijl. Een deel van dit centrum staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het middeleeuwse centrum is goed bewaard gebleven en heeft nog steeds stadsmuren en poorten. Verder is er in het centrum dat in de Renaissance is gebouwd enkele beroemde 16de-eeuwse stadspaleizen. Het is ook zeker aan te raden om deze paleizen te bekijken tijdens uw cruise naar Genua.

Bel ons