Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-24%
Cruises Genua

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

Genua is een stad in Noordwest-Italië en is de grootste havenstad van Italië. De stad is al een belangrijke havenstad sinds de tijd van het Romeinse rijk. De meeste cruises vanuit Genua vertrekken naar andere havens aan de Middellandse Zee zoals Barcelona, Rome en Marseille.

Bezienswaardigheden in Genua

Genua is een grote stad die qua oppervlakte te vergelijken is met Amsterdam. In Genua is dan ook veel te doen. Zo kunt u onder andere naar de wijk Boccadassa. Dit is een pittoreske buurt waar vroeger de vissers woonden. Als u van het uitzicht wilt genieten dan kunt u met een van de kabeltreintjes naar de wijken die bovenaan de heuvel liggen waar Genua op gebouwd is. Vanuit deze wijken heeft u een adembenemend uitzicht over de stad waardoor u mooie foto’s kunt schieten.

Centrum van Genua

Het centrum van Genua is onderverdeeld in twee delen. Het ene deel is in de middeleeuwen gebouwd en dus helemaal in deze stijl en het andere deel is in de 16e/17e eeuw gebouwd en dus helemaal in Renaissance stijl. Een deel van dit centrum staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het middeleeuwse centrum is goed bewaard gebleven en heeft nog steeds stadsmuren en poorten. Verder is er in het centrum dat in de Renaissance is gebouwd enkele beroemde 16de-eeuwse stadspaleizen. Het is ook zeker aan te raden om deze paleizen te bekijken tijdens uw cruise naar Genua.

Cruises Genua Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten