Dreamlines logo
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Rederijen

Kies uw persoonlijke droomschip uit

Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste rederijen van Dreamlines.nl. Elk schip dat door ons op de website wordt aangeboden, wordt beheerd door een gerenommeerde rederij waar Dreamlines intensief mee samenwerkt. Royal Caribbean, waarvan Symhpony of the Seas tot één van de grootste schepen ter wereld behoort, is slechts een van de rederijen waarmee Dreamlines.nl samenwerkt. Een andere belangrijke samenwerking heeft Dreamlines.nl met Holland America Line. Deze rederij heeft al 141 jaar ervaring in cruises en is bijzonder geliefd onder Nederlanders door haar Nederlandse origine. Zo zijn menukaarten en dagprogramma’s in het Nederlands en vertrekken er veel cruises vanuit Amsterdam en Rotterdam. Dreamlines.nl biedt ook de service van veel internationale rederijen aan. Hiertoe behoren ook MSC Cruises en AIDA Cruises, welke onder andere varen op het Middellandse zeegebied. Ook met rederijen waarvan het vaargebied rond Amerika en het Caribisch gebied ligt, werkt Dreamlines.nl samen, met als voorbeeld Celebrity Cruises. Voor mensen die onbezorgd willen genieten bevelen wij van harte Norwegian Cruise Line en TUI Cruises aan, die een All Inclusive concept hanteren aan boord van hun schepen . Verder kunt u aan boord van Feenstra Rijn Lijn de Rijn, de Moezel en de Donau ontdekken. Iets meer luxe? Ook daar kan Dreamlines.nl u in voorzien. Voor de meer veeleisende reiziger bieden rederijen als Crystal Cruises en Azamara Club Cruises aantrekkelijke mogelijkheden in het luxe segment.

Een passende Cruise voor iedereen

Alle grote rederijen hebben hun schepen afgestemd op specifieke thema’s. De schepen van Carnival Cruise Line staan bijvoorbeeld bekend om zijn entertainment-programma’s en een zeer Amerikaans ogend interieur. Houdt u meer van een klassieke sfeer en culinaire hoogtepunten? Dan is Holland America Line iets voor u. Naast de excellente service, heeft u aan boord van deze schepen ook de mogelijkheid om kookcursussen te volgen! Komt u voor rust en ontspanning? Dan passen de schepen van Hapag-Lloyd perfect bij u. Deze cruises staan bekend om hun uitstekende service, lage passagiersaantallen én een zeer modern stabilisatiesysteem, waardoor u niets merkt van een eventuele woeste zee. Of bent u gewoon op zoek naar een combinatie van het ultieme cruise-genot en interessante activiteiten? Dan zijn de cruises van Princess Cruises echt iets voor u, de ultieme aanbieder van fantastische cruises voor de hoge middenklasse. Zoveel mensen, zoveel wensen! Het team van Dreamlines.nl staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw ultieme maritieme droomreis!

De beste rederijen wereldwijd

Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, als het gaat om cruises, dan biedt Dreamlines het aan. Niet alleen bieden wij de grootste selectie van cruises op de Nederlandse markt, maar ook bieden we u aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Daarnaast garanderen wij u de beste prijsgarantie op ons gehele portfolio. Boek nu uw gewenste cruise met advies van onze cruise consultants.

 

toon minder