Cruises Civitavecchia (Rome)

Helaas zijn er geen passende offers gevonden
Tip: Minder zoekcriteria, geeft meer zoekresultaten aan
opnieuw zoekenzoek nu reset
minder filters = meer resultaten

Vraag om advies
Bel nu
020 220 41 41
Mailaanvraag
[email protected]
Top aanbiedingen
Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

Rome is een mooie stad en een cruise vanuit Rome biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u een cruise vanuit Rome perfect combineren met een stedentrip in de stad zelf. Tegelijkertijd kunt u het veelzijdige Middellandse Zeegebied ontdekken zoals Barcelona, Marseille en Genua.

Van de cruise terminal naar Rome en terug

De cruises vanuit Rome vertrekken eigenlijk vanuit Civitavecchia. Civitavecchia ligt ongeveer 70 kilometer ten noordwesten van Rome en ongeveer 240 kilometer ten zuiden van Livorno. Deze 70 kilometer kunt u in ongeveer 3 kwartier afleggen met de trein. Ongeveer elk halfuur komt er een trein vanuit Rome aan in Civitavecchia. Een eerste klas heen kaartje kunt u, als u die vooraf boekt, al vanaf 10 euro kopen. Ook is het handig om uw trip in Rome al vooraf te plannen aangezien er zoveel dingen te doen zijn dat dit niet binnen een dag mogelijk is.

Bezienswaardigheden in Rome

Rome is een van de meest historische steden in Europa. De bekendste bezienswaardigheden zijn het Colosseum, de Trevi Fontein, het Pantheon en de Spaanse Trappen. Dit doet het hart van de gemiddelde historicus sneller kloppen. Maar dat is nog niet alles. In Rome ligt namelijk ook het kleinste staatje ter wereld, Vaticaanstad. In Vaticaanstad valt ook veel te zien. Hier kunt u onder andere zien waar de paus zijn toespraken houdt en een museum met kunst van over de hele wereld.

Cruises Civitavecchia (Rome) Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten