tot wel
-47%

Cruises Marseille

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
0 € tot wel 10.000 €
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Marseille, Frankrijk (563)
Schip
Klein
Middel
Groot
Alle schepen
Alle Thema´s
resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons0202204141
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: Marseille, Frankrijk
Zoeken terugzetten

Cruises Marseille

De Franse stad Marseille heeft de belangrijkste haven van Frankrijk en is direct gelegen aan de Middellandse Zee. Marseille is de op een na grootste stad van Frankrijk en daarom is hier veel te doen. Zo kunt u net buiten Marseille naar de ‘Massif des Calanques’. Deze kliffen zijn bijna 400 meter uit de zee gerezen. Verder zorgt het Middellandse Zeeklimaat in Marseille voor veel bezoekers.

Bezienswaardigheden in Marseille

Marseille heeft twee bekende bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw cruise vanuit Marseille. Het ‘Fortress Château d’If is gevestigd op een klein eiland. Dit is een voormalig gevangenis en is dus heel interessant om te bekijken. Verder kunt u de ‘Notre Dame de la Garde bekijken. Dit is een kerk van de Pelgrims die gelegen is op een klif. Hier komen ruim twee miljoen bezoekers per jaar op af. Vanaf het uitkijkpunt heeft u een heel mooi uitzicht over de gehele stad. Verder is in de oude haven ook veel te beleven. Zo kunt u langs de Canebière lopen, dit is een voormalig boulevard waar veel leuke winkeltjes zijn.

Bestemmingen

De meeste cruises van en naar Marseille worden uitgevoerd door MSC Cruises en Costa Cruises. Verscheidene routes brengen u langs de hoogtepunten van Zuid-Europe. Zo kunt u onder meer naar Palma de Mallorca, Rome en Barcelona cruisen vanuit Marseille.

Bel ons