Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

TUI Cruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
TUI Cruises
Cruise met de Mein Schiff vloot naar onder andere de Canarische Eilanden
TUI Cruises

Deze luxe rederij verzorgt fantastische All-Inclusive oceaan cruises naar fantastische bestemmingen wereldwijd. Vaar met TUI Cruises naar de Caribbean, Mediterranean en nog veel meer prachtige bestemmingen! De Mein Schiff vloot bestaat uit 7 schepen, die allen tot de 4 of 5 sterrencategorie behoren. Aan boord zult u dan ook een hoge kwaliteit aan service ervaren dat zal leiden tot een zeer prettig verblijf. De hutten zijn stijlvol ingericht en zullen u echt thuis laten voelen.

Verder kunt u aan boord genieten van de lekkerste gerechten in de verschillende specialiteitenrestaurants. Daarbij geniet u onbezorgd van uw cruise dankzij het Premium All-Inclusive concept. Zo kunt u kosteloos genieten van meer dan 100 verschillende drankjes, 24-uur per dag gastronomisch genot en nog veel meer voordelen!

Tijdens de Mein Schiff cruises zijn er geen strikte kledingvoorschriften en kunt u gerust in uw vrijetijdskleding aanschuiven in het restaurant. Daarnaast vindt u aan boord ook Spa & Sport voorzieningen waar u lekker tot rust kunt komen of juist uw energie kwijt kunt. 's Avonds kunt u ontspannen in een van de lounges of genieten van een prachtige show of musical die u aan boord van de Mein Schiff vloot kunt ervaren. TUI Cruises? Echt genieten!

Toon alle aanbiedingen
TUI Cruises - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Onze TUI Cruises Expert

Bel ons020 220 41 41

Een van de vele pluspunten van TUI Cruises zijn de vele lounges, bars en de spa aan boord. Het geeft alle passagiers de kans om lekker tot rust te komen en de hectiek van thuis even te vergeten. Op de schepen van TUI hoeft u zich niet druk te maken over het reserveren van een tafel bij de vele restaurants: alle restaurants werken zonder reservatie en zijn voor iedereen op elk tijdstip toegankelijk.

TUI Cruises - Alle schepen

Tips voor TUI Cruises cruises

TUI, Touristik Union International, Cruises GmbH is een rederij waarvan het hoofdkantoor zich in Hamburg bevindt. Het in april 2008 opgerichtte bedrijf is een Joint Venture van TUI AG en Royal Caribbean Cruises Ltd., de op twee na grootste cruisevaartmaatschappij van de wereld. Het logo van TUI kunt u herkennen aan de rode smiley, waar de letters TUI uit te halen zijn. Het logo is verbonden met de spirit: More than a smile. Sinds 2010 is de rederij lid van Futouris, een non-profit organisatie, die initiatief neemt om de duurzaamheid in de toerisme te bevorderen. Zo steunt TUI Cruises sinds Mei 2013 de SECORE Foundation, die voor het beschermen van het koraal staat.

TUI en haar mogelijkheden
Naast het milieu, focust de rederij zich op het verlenen van een uitstekende service. Deze service bestaat onder andere uit een eersteklas klantenservice, de verscheidene faciliteiten die de 4 en 5 sterrenschepen van TUI Cruises bieden en de all-inclusive reizen. Dit concept houdt in dat in de meeste restaurants en bars alles inclusief is. Buiten de dinertijden om is het mogelijk om all-inclusive een cocktail te bestellen. Ook veel sportmogelijkheden en zelfs het gebruik van de spa-faciliteiten en de sauna zijn inbegrepen. Daarnaast verzorgt de gespecialiseerde bemanning van TUI u op het gebied van massages, culinaire gerechten en entertainment. Naar het theater of naar muzikale optredens, een dans onder de heldere sterrenhemel, een thema-avond in één van de bars of ontspannen met live muziek bij het zwembad of in het theater; TUI maakt het mogelijk.

Uitbreiding van de vloot
Naast Mein Schiff 1 – waarmee alles begon, bieden ook Mein Schiff 2 – die wordt gezien als een jongere zus -, Mein Schiff 3 – de nieuwe dimensie, Mein Schiff 4 – in de zomer 2015 te vinden op het water en Mein Schiff 5 – die in 2016 voor het eerst passagiers gaat vermaken u de perfecte vakantie. Ze staan bekend als de “Wohlfühl‘- schepen, waar je je goed thuis voelt. De ontspannen sfeer op de schepen laat zich in veel details zien: een Nespresso machine in de hutten en balkons met hangmatten. De dresscode past zich bij dit concept aan, dus geen strikte kledingvoorschriften. Galakleding is overbodig. Ook de ontspanningsactiviteiten zijn volop aanwezig. Van kookworkshops tot yoga, en van het lenen van boeken tot iPads.

Wij helpen u met vragen over TUI
De Mein Schiff- vloot brengt u onder andere naar de Noordzee, de Oostzee, de Middellandse zee, de Caraïben, Dubai en sinds kort ook Azië. Indien u vragen heeft over uw droombestemming met TUI Cruises, staan wij u graag te woord. Aangezien de schepen cabines van verschillende grootten en interieuren hebben, zal u zeker iets passends in ons aanbod vinden. Als u vragen heeft over uw reservering of uw planning, dan kunt u ons gratis bellen. Wij horen graag van u en zullen u met plezier te woord staan.