Akkoord
-62%
Cruises Bahamas

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

De Bahama’s is een archipel gelegen in de Atlantische Oceaan. De 700 verschillende eilanden waarvan er 20 toegankelijk zijn voor toeristen, worden ook wel de Bahama-eilanden genoemd. Eilanden als Half Moon Cay, Stirrup Cay en Coco Cay zijn in bezit van rederijen. Alle eilandjes beschikken over prachtige witte stranden, waar u heerlijk van kan genieten. Tevens bieden alle rederijen eigen excursies en andere voorzieningen.

Populaire bezienswaardigheden en excursies

Aangezien het water een groot onderdeel is van de Bahama’s geeft het de perfecte omstandigheden om watersporten te beoefenen. U kunt gaan kiteboarden, kajakken, diepzeevissen, bonefishing, waverunnen en deelnemen aan eiland boottochten en dolfijn excursies. Behalve de schitterende stranden, staan de Bahama’s ook bekend voor hun bezienswaardigheden. Voorbeelden zijn de Pompey Museum of Slavery and Emancipation en Paradise Island. Paradise Island bezit zelf al veel geweldige attracties. De hoofdstad Nassau heeft een van de drukste havens ter wereld. In het subtropische Nassau is er genoeg te doen voor de toeristen. Men kan Old Town bezichtigen, een interessante mix van verlaten gebouwen en heldere Caribische structuren. Daarnaast zijn de Ardastra Gardens, National Art Gallery, Pirate Museum en Fort Fincastle erg leuk om te bekijken. Verder vormen de havens van Half Moon Cay, Princess Cays, Freeport en Great Stirrup Cay een groot aanbod aan toeristische attracties.

Waarom richting de Bahama’s?

Met een gemiddelde temperatuur van 27°C voelt het azuur blauwe zeewater aan als een warm bad. De Bahama’s hebben een verbazingwekkende geschiedenis en een rijke cultuur. Zoals u kunt verwachten van een Eilandenstaat is de visserij erg populair. Dat is ook te merken aan de grote variatie visgerechten. Het nationale gerecht is conch, een soort weekdier, wat gefrituurd geserveerd wordt. De Bahama’s, met een oppervlakte van 13.940 vierkante kilometer, behoort tot één van de populairste eilandengroepen ter wereld. Een grote diversiteit aan vakantiegenoegens recht onder de tropische zon zal van uw tijd op de Bahama’s een heerlijke ervaring maken. De Bahama-archipel is makkelijk te bereiken per cruiseschip. Schepen vertrekken veelal vanuit Florida bijvoorbeeld Miami, Key West, of Port Canaveral richting de prachtige havens van de eilandengroep. Zon, zee en strand met een verfrissend zeebriesje creëert voor u de ultieme vakantiesfeer.