Cruisebestemmingen 2018 / 2019

Ga met ons de hele wereld over

Alle bestemmingen

  • Alle bestemmingen
  • Oceaan
  • Rivier

De Middellandse Zee cruises zijn een traktatie voor de zintuigen. Wat betreft de culinaire, culturele en historische schatten, bieden talrijke cruises in de Middellandse Zee op dit gebied veel mogelijkheden. Er worden vele landen bezocht om de vreemde culturen dichter bij u te brengen.

Belangrijkste havens:
Barcelona, Civitavecchia (Rome), Marseille

Geniet in het noorden van Europa van de geweldige landschappen, betoverende steden en een heerlijke sfeer. Dit gebied zal u met haar unieke karakter versteld doen staan. Het noorden van Europa biedt een ongekende diversiteit die u tijdens een cruise kunt ontdekken.Belangrijkste havens:
Kopenhagen, Bergen, Tallinn

Het Caribisch gebied laat u betoveren. Laat u inspireren door de prachtige landschappen. Ontdek de verschillende eilanden met prachtige stranden, azuurblauwe zeeën en bruisende steden. Verschillende culturen en keukens zullen uw cruisevakantie tot een onvergetelijke ervaring maken.

Belangrijkste havens:
Bridgetown, Cozumel, Miami

De Canarische Eilanden worden gekenmerkt door hun diversiteit. Het maakt niet uit of u wilt klimmen, wandelen, relaxen op het strand of liever het leven in de bruisende stadscentra wilt ontdekken, alles kunt u hier vinden. Tevens vindt u er ook vele culinaire hoogtepunten.

Belangrijkste havens:
Santa Cruz de Tenerife, Arrecife, Las Palmas

De Oostzee wordt hoofdzakelijk bevaren door cruiseschepen met bestemming Scandinavië. Een cruise op de Oostzee loont zich, dit omdat de aangrenzende landen gelegen aan deze in verhouding kleine zee u een groot veelvoud aan cultuur bieden.Belangrijkste havens:
St. Petersburg, Kiel, Tallinn

Het Midden-Oosten en de Verenigde Arabische Emiraten zullen op vele vlakken indruk op u maken. Het gebied biedt de perfecte combinatie van een heerlijke strandvakantie en uitgebreide stedentrips. Maar ook kunt u helemaal op gaan in de diverse culturele gebruiken en genieten van het ruime aanbod aan culinaire hoogstandjes.Belangrijkste havens:
Dubai, Abu Dhabi, Muscat, Haifa, Tunis
Cruisebestemmingen 2018 / 2019

Op Dreamlines.nl vindt u cruises naar de meest populaire reisbestemmingen in Europa en andere delen van de wereld. Wie heeft er nu nog nooit gedroomd om met een van de grootste en meest luxe schepen door de Caribbean of de Middellandse Zee te varen? Ook bijzondere dromen, zoals een cruise naar de Galapagoseilanden, stedentrips in Scandinavië of duikreizen naar de Indische oceaan kunnen door Dreamlines vervuld worden. Voor avonturiers biedt Dreamlines expeditiereizen naar de andere kant van de wereld aan. Door het grote aanbod aan cruises en bestemmingen vindt u bij Dreamlines zonder twijfel uw ultieme cruise.

Populairste cruisebestemmingen vanuit Nederland
De populairste bestemmingen van zee- en oceaancruises voor Nederlanders zijn onder andere de Middellandse Zee en de Caribbean. Daarnaast zijn cruises richting Noord-Europa ook erg geliefd. Voor iedereen die vanuit Nederland wil vertekken, zijn er cruises vanuit Amsterdam naar bijvoorbeeld de Canarische eilanden of Zweden. Voor Middellandse Zee cruises zijn steden zoals Marseille, Barcelona en Southampton geschikte vertrekhavens. Deze steden zijn met een korte vlucht bereikbaar. Bij een boeking van een cruise waarbij de vlucht is inbegrepen, worden de transfers naar de luchthaven voor u door Dreamlines georganiseerd. Sommige rederijen, zoals MSC, zijn bij het kiezen van uw reisduur en vertrekhaven volledig flexibel, zodat het voor u mogelijk is om uw cruise te combineren met een hotelovernachting voor een eventuele langere vakantie.

De populairste cruise route: De trans-Atlantische overtocht
De bekendste cruise route is de trans-Atlantische reis van Amsterdam of Southampton naar New York. Deze route werd vroeger afgelegd door emigranten die naar Amerika verhuisden om hun geluk te beproeven. Tegenwoordig kan men nog steeds gebruik maken van deze populaire route. Vele rederijen veranderen gedurende het jaar de routes en bestemmingen van de cruiseschepen, afhankelijk van het seizoen. Op basis hiervan varen veel schepen aan het begin van de Europese winter via de Atlantische Oceaan naar Zuid-Amerika of de Amerikaanse Oostkust, om daar gedurende het koude seizoen door het Caribisch gebied te cruisen. Zodra de Europese lente weer begint, keren deze schepen terug naar Europa. Koopjesjagers opgelet: voor deze seizoensafhankelijke trans-Atlantische overtocht bieden veel rederijen hoge kortingen op hun cabines aan.

Dreamlines.nl: Uitstekende prijs- en kwaliteitverhouding
Door exclusieve samenwerkingen met de belangrijkste rederijen ter wereld, is Dreamlines in de gelegenheid u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Daarnaast biedt Dreamlines ook talrijke cruises met hoge kortingen aan; bijvoorbeeld voor vroegboekers of spontane boekers die hun cruise last-minute willen reserveren.