Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-50%
Cruises St. Petersburg

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

Sint Petersburg is een van de grootste steden en na Moskou de belangrijkste stad van Rusland. Tevens is Sint Petersburg een van de populairste cruisehavens aan de Oostzee. Sommige cruises naar Sint Petersburg vertrekken ook nog eens gemakkelijk vanuit Nederland.

Bezienswaardigheden Sint Petersburg

Sint Petersburg is een grote metropool en er is veel te doen in de stad. Zo kunt u een van de bekendste museums ter wereld bezoeken, de Hermitage. Hier worden zo’n 65.000 kunstwerken tentoongesteld uit zowat elke kunststijl. Verder zijn de gebouwen behorend tot de Hermitage ook het bekijken waard aangezien het oude paleizen zijn van de Russische tsars.

Hiernaast zijn er in Sint Petersburg nog vele gebouwen bewaard gebleven uit de tijd dat de tsaren hier woonden. Enkele van deze paleizen en gebouwen maken nu deel uit van de UNESCO werelderfgoedlijst en zijn dus zeker een aanrader als u Sint Petersburg bezoekt.

Vervoer in de stad

In Sint Petersburg kunt u makkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. Zo zijn er 5 routes voor de metro welke nog steeds worden uitgebreid met extra stations. Als u liever boven de grond wil reizen dan is dat uiteraard ook mogelijk en kunt u de Trolleybus of de tram pakken. Hiernaast zijn er ook taxi’s beschikbaar in Sint Petersburg die u snel van A naar B kunnen brengen.

Cruises St. Petersburg Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten