Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Cruises New York

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
hut
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
New York, Verenigde Staten (313)
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: New York, Verenigde Staten
Zoeken terugzetten

Caribbean vanaf Fort Lauderdale met de Enchanted Princess

Princess Cruises

Caribbean vanaf Fort Lauderdale met de Enchanted Princess

14 nachten

Van Fort Lauderdale tot New York, United States

Enchanted Princess

09-08-2025 - 23-08-2025

Cruise

volpension

Binnenhut

v.a. 1.988 € p.p.

Balkonhut

v.a. 2.240 € p.p.

2.517 €

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises New York

New York

New York is misschien wel een van de meest beroemde steden en ook de grootste stad van de Verenigde staten. New York is tegelijkertijd ook een van de steden met de mooiste en meest fascinerende skyline van de wereld. Er staan gebouwen waar sommigen gewoon uren naar kunnen staren. Deze ongelofelijke stad heeft een inwonersaantal dat ongeveer gelijk ligt aan alle inwoners in Nederland. De stad wordt ook wel NYC genoemd, kortweg New York City om haar te onderscheiden van de staat New York waar zij in ligt. De haven van New York ligt tussen New York en New Jersey. Het gebied ligt grofweg 40 kilometer van het vrijheidsbeeld vandaan. Jaarlijks stappen miljoenen passagiers in en uit op deze haven. De haven is, gemeten naar tonnage, de op twee na grootste haven van de Verenigde Staten en de grootste haven aan de oostkust van Noord-Amerika.

Culinair is haar tweede naam

Bij zo een enorme stad, hoort ook een enorm aanbod aan restaurants. Het is zelf zo, dat in New York zo veel restaurants zijn dat als iedere dag een ander restaurant bezocht wordt, nooit tweemaal hetzelfde restaurant bezocht kan worden in 10 jaar. Geniet in New York van de klassieke pizzeria’s op de hoek tot aan de meest culinaire vijf-sterren restaurants. Een van deze restaurants is de Jean Georges, een van de vijf vijf-sterren restaurants van New York. Een culinaire ervaring zal hier zeker mee naar huis genomen worden.

Empire state of het Vrijheidsbeeld

In New York is er geen tekort aan vrijetijdsbesteding. New York kent misschien wel de meest beroemde en meest fascinerende bezienswaardigheden van de wereld. Tijdens het verblijf in New York kunnen bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld bezocht worden. Het Vrijheidsbeeld is officieel van Franse komaf, het was een cadeau van de Fransen. Er staat ook een Statue of Liberty in Frankrijk. Het Empire State Building is een van de hoogste gebouwen van New York. Het Empire State Building heeft maar liefst 12 miljoen verschillende kleurcombinaties om te kunnen verlichten. De kleur van de toren wordt vaak speciaal aangepast bij speciale gelegenheden en feestdagen, wat natuurlijk voor een spectaculair uitzicht zorgt. Op Independence Day is de toren bijvoorbeeld rood, wit en blauw gekleurd. Daarbij bezit New York ook nog over het beroemde Times Square, Madison Square Garden, het National Park en nog veel meer.

Vanuit Brisbane, Vancouver, Rotterdam of London

Veel rederijen varen langs of als eindbestemming naar New York. Denk aan MSC Cruises, de Norwegian Cruise Line, Holland America Line en nog veel meer. Ze hebben ook veel verschillende vertrekhavens om in New York aan te kunnen komen, bijvoorbeeld Barcelona, Genua, Buenos Aires, Cannes en nog veel meer. Bel nu met een van onze cruise experts om uw droomvakantie langs of naar New York samen te stellen.

 

Cruises New York - Beoordelingen

7.3 / 10
Zeer goed
Gebaseerd op 6 klantbeoordelingen
Beoordelingen
Uitstekend (8.5+)
0%
Zeer goed (7-8.5)
83%
Goed (4.5-7)
0%
Redelijk (3-4.5)
17%
Gemiddeld (1-3)
0%
4 Beoordelingen
Sorteren op:
7.4 / 10
7.4 / 10
Cornelis v.
Vaar van New York naar Londen
stel
zeer vriendelijk personeel
schip voor oudere mensen te veel lopen

hut ligt te ver van de lift
60 - 69 jaar
8.9 / 10
8.9 / 10
Ginette C.
60 - 69 jaar
Transatlantische oversteek van Miami naar Civitavecchia
stelontspannend
Zoals altijd is de service zeer goed De kapitein heeft veel moeilijkheden gehad weersomstandigheden en evacuaties op volle zee maar heeft dit zonder teveel last voor de gasten opgelost
Het personeel wordt duidelijk streng en dikwijls bijna dictatoriaal gecontroleerd en door leiding onvriendelijk behandeld Het muziek aanbod is op een lange reis nogal eentonig en sommige artiesten zijn beneden alles Een gesprek met een van de officieren was blijkbaar niet mogelijk Ook het niet leveren van alcohol in de haven van New york werd niet vooraf aangekondigd en zorgde voor mistevredenheid en gezien vooraf betaald niet echt correct Het totaal ontbreken van gedragsrichtlijnen voor gasten is een werkpunt voor MSC

Balkonhut Aurea Cat. B3
Alles ok verzorging opperbest Is aan grondige opkuis toe De airco is niet ok kan niet individueel gebruikt worden dus iedereen kreeg een zware verkoudheid en of spierpijn
45 - 59 jaar
7.7 / 10
7.7 / 10
Miranda V.
45 - 59 jaar
Florida & Bahama's beleven
familieontspannend
Ruim schip en goede kwaliteit eten en voldoende ligbedden op het zonnedek
De familie hut

Buitenhut: Familie: O1
Familie hut was wel erg klein voor een gezin met grotere kinderen
45 - 59 jaar
6.6 / 10
6.6 / 10
Joan S.
45 - 59 jaar
Vanuit Miami, Canada en Groenland ontdekken
stelontspannenddiscreetelegant
De service van het personeel aan boord is uitmuntend. Steeds met de glimlach en op elke vraag proberen ze positief te antwoorden. De gastronomie was zeer goed.
Oceania is niet geschikt voor jongere mensen. Wij zijn allebei 47 en kregen van medepassagiers vaak de vraag of we werkten aan boord, met andere woorden als je geen 70+ bent, dan pas je niet tussen de andere passagiers. De meerderheid van de passagiers is in hun late jaren 70 of begin jaren 80 (leeftijd, niet geboortejaar!). Daardoor hadden we vaak het gevoel in een rusthuis te zijn. Voor jongere mensen zijn er zeer weinig interessante activiteiten gepland. Wel voorzien zijn spelletjes Bridge, Mahyong, Bingo en quizzen. Wat sport betreft: er is een gym, er is tafeltennis en mini-golf en dat is het.

Buitenhut Deluxe: cat. C1
Badkamer is Concierge level veranda is klein, met zeer eenvoudige goedkope materialen en verouderd. Het meubilair op het balkon is ook sterk verouderd. De kajuiten hebben dringend een update nodig.