Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-50%
Cruises New York

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

New York

New York is misschien wel een van de meest beroemde steden en ook de grootste stad van de Verenigde staten. New York is tegelijkertijd ook een van de steden met de mooiste en meest fascinerende skyline van de wereld. Er staan gebouwen waar sommigen gewoon uren naar kunnen staren. Deze ongelofelijke stad heeft een inwonersaantal dat ongeveer gelijk ligt aan alle inwoners in Nederland. De stad wordt ook wel NYC genoemd, kortweg New York City om haar te onderscheiden van de staat New York waar zij in ligt. De haven van New York ligt tussen New York en New Jersey. Het gebied ligt grofweg 40 kilometer van het vrijheidsbeeld vandaan. Jaarlijks stappen miljoenen passagiers in en uit op deze haven. De haven is, gemeten naar tonnage, de op twee na grootste haven van de Verenigde Staten en de grootste haven aan de oostkust van Noord-Amerika.

Culinair is haar tweede naam

Bij zo een enorme stad, hoort ook een enorm aanbod aan restaurants. Het is zelf zo, dat in New York zo veel restaurants zijn dat als iedere dag een ander restaurant bezocht wordt, nooit tweemaal hetzelfde restaurant bezocht kan worden in 10 jaar. Geniet in New York van de klassieke pizzeria’s op de hoek tot aan de meest culinaire vijf-sterren restaurants. Een van deze restaurants is de Jean Georges, een van de vijf vijf-sterren restaurants van New York. Een culinaire ervaring zal hier zeker mee naar huis genomen worden.

Empire state of het Vrijheidsbeeld

In New York is er geen tekort aan vrijetijdsbesteding. New York kent misschien wel de meest beroemde en meest fascinerende bezienswaardigheden van de wereld. Tijdens het verblijf in New York kunnen bezienswaardigheden als het Vrijheidsbeeld bezocht worden. Het Vrijheidsbeeld is officieel van Franse komaf, het was een cadeau van de Fransen. Er staat ook een Statue of Liberty in Frankrijk. Het Empire State Building is een van de hoogste gebouwen van New York. Het Empire State Building heeft maar liefst 12 miljoen verschillende kleurcombinaties om te kunnen verlichten. De kleur van de toren wordt vaak speciaal aangepast bij speciale gelegenheden en feestdagen, wat natuurlijk voor een spectaculair uitzicht zorgt. Op Independence Day is de toren bijvoorbeeld rood, wit en blauw gekleurd. Daarbij bezit New York ook nog over het beroemde Times Square, Madison Square Garden, het National Park en nog veel meer.

Vanuit Brisbane, Vancouver, Rotterdam of London

Veel rederijen varen langs of als eindbestemming naar New York. Denk aan MSC Cruises, de Norwegian Cruise Line, Holland America Line en nog veel meer. Ze hebben ook veel verschillende vertrekhavens om in New York aan te kunnen komen, bijvoorbeeld Barcelona, Genua, Buenos Aires, Cannes en nog veel meer. Bel nu met een van onze cruise experts om uw droomvakantie langs of naar New York samen te stellen.

 

Cruises New York Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten