Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Amadea

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Amadea

Bewonder indrukwekkende bestemmingen op het luxueuze oceaanschip de Amadea van Phoenix Cruises

Amadea Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Amadea

De Amadea is één van de meest luxueuze oceaanschepen van Phoenix Cruises. Het schip biedt u en uw gezelschap een moderne en stijlvolle ambiance en beschikt over zeer goede service en comfort van een hoog niveau.

De Amadea biedt een indrukwekkend scala aan reismogelijkheden: Noord- en West-Europa, de Middellandse Zee, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en zelfs Groenland.

Aan boord heb je de keuze tussen zeven bars en drie restaurants, zo kunt u bijna 24 uur per dag genieten van eersteklas maaltijden. Daarnaast heeft de Amadea vele mogelijkheden om uw avond in te delen. Zo kunt u uw geluk beproeven in het casino, dansen en cocktails drinken in de disco of genieten van sfeervolle liveshows. Geen avond zal hetzelfde zijn op dit schip.

Naast de sportschool biedt de Amadea ook een trimbaan. Hier kunt u sport combineren met een prachtig uitzicht. U kunt in de middagen minigolven op het zonnedek of ontspannen in de sauna, stoombaden of met een massage.

Toon alle aanbiedingen
Amadea - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Amadea

 • Scheepslengte
  193 m
 • Passagiers
  600
 • Aantal dekken
  8
 • Bouwjaar
  1991

Dekken en hutten - Amadea

CardBackground

Buitenhut

max. 317 m²
CardBackground

Balkonhut

max. 321 m²

Kluis & mini bar, TV & Telefoon, Salontafel & fauteuil, Kaptafel met meerdere ladekasten, Twee kasten, Badjassen & föhn, Badkamer met badkuip

CardBackground

Suite

max. 226 m²

Badkamer met douche, Kaptafel met meerdere ladekasten, Badjassen & föhn, TV & Telefoon, Bank met tafel en twee fauteuils, Kluis & mini bar, Twee kasten

Selecteer een dek:

Dek 11 Zonnedek
deck plan