Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-50%
Cruises Stockholm

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en heeft ongeveer 800.000 inwoners. Cruises naar Stockholm varen officieel niet naar Stockholm maar naar Nynäshamn. Vanuit Nynäshamn is het ongeveer anderhalf uur naar Stockholm. De kosten voor een enkele reis is ongeveer 4 euro en voor een dagticket bent u ongeveer 12 euro kwijt. De meeste cruises van en naar Stockholm cruisen verder naar Noord-Europa of steden aan de Oostzee.

Bezienswaardigheden in Stockholm

Stockholm is een grote stad en kent vele bezienswaardigheden. Zo kunt u het oude centrum bezoeken op het eiland ‘Stadsholmen’. Het oude centrum draagt de naam ‘Gamla Stan’ en herbergt verscheidene gebouwen uit de 13e eeuw. Verder kunt u het koninklijk paleis, het stadhuis en het grootste plein van de stad ‘Sergels Torg’ bezoeken.

Als u van opera houdt dan kunt u een bezoekje brengen aan het koninklijke ‘Kungliga Operan’. Hier worden de grootste ballet en operastukken ter wereld opgevoerd. Als u in de sfeer van het cruisen wilt blijven dan mag een bezoekje aan het Vasamuseum niet ontbreken. Dit museum is gemaakt in een schip en de gehele geschiedenis van het schip is hier terug te vinden.

Cruises Stockholm Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten