Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-38%
Cruises London

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

Londen is de hoofdstad van Engeland en is met 8 miljoen inwoners de grootste stad van Groot-Brittannië. De stad is onderverdeeld in 33 kleinere gemeenten. Het centrum wordt ook wel “the City of Londen” genoemd. In Londen is veel te doen en te zien en daarom is deze stad perfect voor een city trip. Ontdek tijdens uw cruise alles wat deze metropool te bieden heeft

Ervaar de bezienswaardigheden van de hoofdstad van Engeland

Londen is gelegen op de Britse Eilanden en is een van de belangrijkste centra van cultuur, financiën en handel. Wanneer u een cruise naar Londen boekt heeft u onder andere keus uit een groot scala aan culturele evenementen. Zo biedt het Koninklijk Opera House uitstekende opera’s en balletoptredens aan. Daarnaast zijn er ook nog verschillende grote theaters met wisselend aanbod en heeft het Britse Museum één van de belangrijkste en grootste tentoonstellingen ter wereld. Het stelt meer dan 6 miljoen stukken tentoon.

Buiten de culturele evenementen zijn er in Londen veel historische en interessante gebouwen om te bekijken. Zo is bijvoorbeeld de London Bridge al in 1209 gebouwd en was het tot 1750 de enige brug die de noordelijke en zuidelijke oever van de Theems verbond. Pas daarna werden er nieuwe bruggen gebouwd. Iets later, in 1894, werd de Tower Bridge gebouwd, die samen met de Tower of London als een van de bezienswaardigheden van de hoofdstad van Groot-Brittannië wordt beschouwd. De beroemdste toren van de stad is de Big Ben, de klokkentoren van Westminster Palace. Naast het paleis van de koningin, Buckingham Palace, en de eerder genoemde bezienswaardigheden, zijn er nog veel meer dingen te doen in Londen welke u kunt ontdekken tijdens een cruisereis naar Londen.

Cruises London Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten