Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Sapphire Princess

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Sapphire Princess

Geniet van alle activiteiten en luxe op de Sapphire Princess van Princess Cruises

Sapphire Princess Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Sapphire Princess

De Sapphire Princess heeft genoeg voorzieningen aan boord om u te vermaken tijdens uw cruise. Het schip beschikt over vele activiteiten en tegelijkertijd ook over ontspannende en rustgevende omgevingen aan boord.

Bezoek aan boord de rustgevende Lotus Spa en laat u lekker verwennen door een bezoekje te brengen aan de sauna gevolgd door een overheerlijke massage. Daarnaast zijn er ook andere behandelingen mogelijk in de Lotus Spa om weer helemaal tot rust te komen. Mocht u juist actief bezig willen zijn tijdens uw cruise is dat ook aan boord van de Sapphire Princess geen enkel probleem. Er is namelijk een geweldige fitnessruimte op het schip.

Op de Sapphire Princess kan er uitstekend gedineerd worden in een van de vele restaurants. Ook beschikken de restaurants over de allerbeste koks op zee en over een panoramisch uitzicht over de zee of oceaan. Ten slotte kan na het eten een van de theaters bezocht worden voor geweldige live-shows of een van de lounges en bars waar getalenteerde bartenders de lekkerste cocktails voor alle gasten bereiden.

Toon alle aanbiedingen
Sapphire Princess - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Sapphire Princess

 • Scheepslengte
  290 m
 • Passagiers
  2670
 • Aantal dekken
  18
 • Bouwjaar
  2004

Dekken en hutten - Sapphire Princess

CardBackground

Binnenhut

max. 451.0 m²

24uur per dag hutservice, Bureau, Airconditioning, Kast, Goede kwaliteit lakens, Lichaamsverzorging en-hygiëneproducten, Badkamer met douche, Kluis, Haardroger, Televisie, radio en telefoon, Koelkast

CardBackground

Buitenhut

max. 417 m²

Televisie, radio en telefoon, 24uur per dag hutservice, Bureau, Kast, Koelkast, Goede kwaliteit lakens, Lichaamsverzorging en-hygiëneproducten, Kluis, Airconditioning, Badkamer met douche, Haardroger

CardBackground

Balkonhut

max. 472.0 m²

Televisie, radio en telefoon, Haardroger, Kluis, Badkamer met douche, Goede kwaliteit lakens, Koelkast, Kast, Airconditioning, Bureau, 24uur per dag hutservice, Lichaamsverzorging en-hygiëneproducten

CardBackground

Suite

max. 435 m²

Koelkast, Kluis, Lichaamsverzorging en-hygiëneproducten, Goede kwaliteit lakens, 2 televisies met satelietverbinding, Haardroger, Walk-in kast, Televisie, radio en telefoon, Airconditioning, 24uur per dag hutservice, Zithoek, Bureau, Badkamer met douche/bad

Selecteer een dek:

Dek 17 Sky
deck plan

Tips voor Sapphire Princess cruises

De Sapphire Princess werd in het magische 2010 op 10 juni geïntroduceerd. Dit werd gedaan in het mooie Seattle en was het eerste schip dat werd gedoopt in de haven van Seattle. De Sapphire Princess is onderdeel van de vloot van Princess Cruises en is tegelijkertijd het zesde schip uit de Gem-Klasse van de rederij. Een ander schip uit deze klasse is de Diamond Princess. De Grand Princess is technisch gezien de grote zus van de Sapphire Princess, maar heeft nog erg veel verschillen. Lees deze hier. De Sapphire Princess is een vijf-sterren schip van de rederij, net als bijna alle andere schepen van Princess Cruises. Het in 2010 geïntroduceerde schip heeft een in het oog lopende lengte van maar liefst 290 meter, daarbij is het schip ook nog eens 37 meter breed. Deze afmetingen zijn goed voor een passagierscapaciteit van 2.670, tegelijkertijd kan de Sapphire Princess ook nog eens 1.100 bemanningsleden meenemen. De Sapphire Princess beschikt in totaal over 13 dekken, er bestaat ook op de Sapphire Princess geen dek 13.

De thuisbasis van de Sapphire Princess

Op de Sapphire Princess wordt elke hut als de thuisbasis van het schip gezien. Na een heftige dag vol met fantastische activiteiten, moet er natuurlijk weer energie opgeladen worden. Dit gebeurt in bijvoorbeeld de Ocean View hut, de Balcony hut of een van de Suites. Het maakt niet uit in wat voor hut de gasten verblijven. Luxe, comfort en gezelligheid wordt meer dan beloofd in de thuisbasis.

Geniet in Singapore & Maleisië

De Sapphire Princess maakt vele fascinerende reizen naar prachtige gebieden op onze planeet. Zo vaart de Sapphire Princess bijvoorbeeld naar Singapore & Maleisië, maar ook naar andere plaatsen in Zuidoost-Azië.