Cruises met AIDAbella

Uitleg sterrenclassificatie
Onze sterrenclassificatiesysteem is gebaseerd op de kennis van onze cruise experts en de algemene informatie die aangeleverd is door de rederijen.
De AIDAbella voert u naar de meest geweldige oorden en biedt u een cruise aangepast aan uw wensen. Laat u betoveren door een van de spectaculaire danshows of ontspan in het enorme wellnesscentrum. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  252 m
 • Passagiers
  2050
 • Aantal dekken
  13
 • Bouwjaar
  2008

AIDAbella Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

AIDAbella Dekplan


Selecteer een dek 


AIDAbella Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Voorzieningen:

  AIDAbella Hutten


  Selecteer een hut 

  Binnenhut

  Buitenhut

  Balkonhut

  Suite Cabin

  Beschrijving

  Hutten

  De comfortabele hutten aan boord van de AIDAbella bieden voor ieder wat wils. U kunt kiezen uit een rustgevende binnenhut, een buitenhut, een hut met uitzicht op uw eigen balkon of nog meer luxe in een van de suites. De grote en modern ingericht hutten zullen u versteld laten staan!

  Eten en drinken

  Laat u meenemen op een culinaire ontdekkingsreis. Met zeven restaurants biedt de AIDAbella veel mogelijkheden. Geniet van het buffetrestaurant of laat uzelf verwennen in het à la carte restaurant dat uw gerechten liefdevol bereid. In de trendy bars en gezellige cafés kunt u 24 uur per dag terecht voor koffie, softdrinks en cocktails die uw welzijn gevoel zullen versterken.

  Entertainment en activiteiten

  Het middelpunt van het entertainmentprogramma aan boord van de AIDAbella is het Theatrium. U kunt één van de spectaculaire dansvoorstellingen of musicals bijwonen, uzelf heerlijk in uw stoel achterover laten zaken tijdens een van de live optreden of gezellig wat gaan drinken in de bar. Ook kunt u uw geluk beproeven in het casino aan boord. Daarnaast is er genoeg te doen voor de kinderen. De Kids Crew zorgt voor de jongste gasten aan boord, die onder andere kunnen uitrazen in het Avonturenland. Bij diverse knutsel- en speelactiviteiten worden de grenzen op het gebied van creativiteit verlegd.

  Sport is ook een belangrijk onderdeel aan boord van de AIDAbella. Het zwembad nodigt u uit om te zwemmen en rond te dobberen. Op het bovendek kunt u een potje basketbal of volleybal spelen. Ook kunt u bij de balie één van de gewilde golf- of duiktrips boeken. Laat u gedachten varen in één van de aromatische stoombaden of maak gebruik van één van de sauna’s. In het grote wellnesscentrum blijft er niets te wensen over. De 4D-bioscoop zal ook filmfans versteld doen staan.

  Aan boord van de AIDAbella vindt u een uitgebreid aanbod van winkelmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar sieraden, parfums, bloemen, kleding, souvenirs van toonaangevende merken en ontwerpers: op uw cruise is aan alles gedacht. De galerij laat het hart van kunstliefhebbers harder kloppen en bij de fotograaf kunt u de mooiste momenten en belevenissen van uw reis laten vastleggen.

  Wellness en sport

  De AIDAbella beschikt over een groot wellnesscentrum. Het wellnesscentrum beschikt over meerdere sauna's en zwembaden. Laat u zich hier heerlijk verwennen met een van de vele massages. Daarnaast worden er vele verschillende sportmogelijkheden aangeboden.

  Dresscode

  Aan boord van de AIDA schepen worden geen eisen aan kleding gesteld. Het is belangrijk dat u kleding draagt waar u zich goed in voelt. Wel is het af te raden om de restaurants en bars met zwem- of sportkleding te betreden. De heren worden geadviseerd om in de restaurants een lange broek en schoenen te dragen.

  Schipgegevens

  • Inbedrijfsstelling: 2008
  • Lengte: 252 m
  • Diepgang: 7,2 m
  • Tonnage: 69.203 BRT
  • Snelheid: 20 knopen
  • Aantal dekken: 13
  • Passagiers: 2050
  • Bemanning: 607
  • Gesproken talen aan boord: Duits
  • Valuta aan boord: Euro
  • Internet aan boord: Tegen betaling kunt u in het gedeelte bij de receptie meerdere netwerken gebruiken. WLan is beschikbaar in bijna alle openbare ruimtes. In uw hut kunt u gebruik maken van internet via een netwerkkabel.