Dreamlines logo
tot wel
-44%

Cruises naar Mauritius

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
88 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
88 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
mu
Zoeken terugzetten

Cruises naar Mauritius

Ten oosten gelegen van Madagaskar in de Indische Oceaan, op circa 3000 km van de Afrikaanse kust. Met zijn prachtige lagunes, suikerrietplantages en uitgestrekte palmstranden is Mauritius een waar paradijs te noemen. Ontdekt door de Nederlander Wijbrandt van Warwijck, is het eiland vernoemd naar Amsterdamse stadhouder Maurits van Nassau. Na een lange loopbaan aan kolonialisatie werd het eiland in 1992 uitgeroepen tot een onafhankelijke republiek. Bij het Republiek Mauritius behoren ook de eilanden Rodrigues en Agalega. De eerste inkomensbron van Mauritius is suiker. Dagelijks is er dan ook de geur van verbrande suikerriet te ruiken in de lucht. De meeste suiker van deze oogst wordt geëxporteerd naar de EU-landen zoals, Duitsland, Nederland , Frankrijk, Spanje en Italië .

Wat te doen op Mauritius

Mauritius is zich steeds meer aan het uitgroeien tot vakantieoord. Toerisme staat nu ook op de derde plaats van de inkomstenbronnen voor Mauritius. Dit brengt het voordeel met zich mee, dat er veel gedacht wordt aan activiteiten voor de bezoekers van Mauritius. Zo is het de perfecte plek voor watersporten als duiken, zeilen, windsurfen en waterskiën. Maar ook met vissen is er veel te doen, zo is er de mogelijkheid om een hele dag te gaan vissen. De grootste vis, die ooit gevangen was op Mauritius woog maar liefst 700kg. Of bekijk de eiland van bovenaf met een helicoptervlucht, de helicopters zijn in bezit van Air Mauritius en verzekeren elke passagier van een onvergetelijk, prachtige uitzicht.

De mogelijkheden bij Dreamlines

De cruise mogelijkheden bij Dreamlines met Mauritius als tussenstop zijn een aantal. Zo kunt u samen met Mauritius zoveel meer ontdekken. Met een cruise vertrekkend vanuit Dubai en eindigend in Kaapstad van Holland America Line bijvoorbeeld. Een avontuurlijke en diverse reis van drie weken, waarbij er een hele wereld voor u opengaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat er perfect bij u past? Neem dan contact op met onze specialisten deze staan voor u klaar om uw ideale droomcruise samen te stellen.