Akkoord

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele
-50%
Cruises Palma de Mallorca

Even geduld a.u.b ...
Deze cruise is toegevoegd aan uw favorieten.

ga naar favorieten

Let op: de bovengenoemde prijzen zijn exclusief fooien.

  Voordelen

  •  Tot 70% goedkoper
  •  Persoonlijke cruise consultants
  •  Beste prijsgarantie
  •  Geen verborgen kosten

  Klantbeoordelingen

Dreamlines.nl beoordelingen

Mallorca is buiten een populair vakantie eiland ook een populaire vertrekplaats voor cruiseschepen. De cruises vanuit Mallorca vertrekken voornamelijk naar de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden.

De haven in Palma de Mallorca

De haven in Palma de Mallorca ligt ten westen van de ‘La Seu’ kathedraal en loopt door tot aan de Punta Colomer. De haven bestaat uit drie pieren en ligt ongeveer 6 km ten zuidwesten van de stad. Als het zeer druk is zou het zo kunnen zijn dat u aanmeert in de industriële zone, deze ligt ongeveer 8 kilometer van het stadscentrum.

Bezienswaardigheden in Palma de Mallorca

Alhoewel Palma de Mallorca een relatief kleine stad is, is er genoeg te doen. Zo kunt u een bezoek brengen aan de hierboven genoemde ‘La Seu’ kathedraal. Deze kathedraal is gebouwd tussen 1230 en 1601. Het verhaal achter deze kathedraal is dat koning Jacobus 1 op weg was naar Mallorca en in een hevige storm terecht kwam. Hij beloofde dat als hij veilig in Mallorca zou aankomen hier een kerk zou laten bouwen. Verder kunt u naar Bellver, dit is een 14e-eeuwse gotische burcht in het zuidwesten van de stad. De naam betekend in het Catalaans schoonzicht. De burcht is de enige geheel ronde vesting van Europa en daarom ook zeker een bezoekje waard.

Cruises Palma de Mallorca Beoordelingen

Please choose your DREAMLINES website

AustraliëBraziliëDuitslandFrankrijkItaliëRuslandVerenigde Staten