Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Queen Victoria

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Queen Victoria

Ervaar extreme luxe op de Queen Victoria van Cunard

Queen Victoria Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Queen Victoria

Het majestueuze schip is in alle opzichten een voorbeeld van de premiumnormen van de Cunard-vloot. De verwijzing naar trotste tradities is onder meer te zien in het sportaanbod, waar schermen, tennis en golf de focus vormen. Op dit krankzinnige schip is het mogelijk om te leren wat echte luxe inhoudt.

Op de Queen Victoria is er de ruimte om te ontspannen, zonder verveeld te raken. Blader op uw gemak in de bibliotheek, die verdeeld is over twee verdiepingen, door de leukste boeken en lees wanneer u zin heeft een goed boek. Dit kan ook terwijl er genoten wordt van de whirlpools. Tevens kan er bij de whirlpools en alle buitenzwembaden genoten worden van een fantastisch uitzicht. Voor de passagiers die de jacuzzi’s bij de zwembaden klein vinden, is er ook nog de optie op sportschool Cerny te bezoeken. In de spa zijn er vele verschillende opties, hetzelfde geldt voor het eten.

Er is keuze uit diverse restaurants, dat wil zeggen dat er voor ieder wat wil is. De kwaliteit van het eten laat niets te wensen over en zal elke passagier geheid betoveren met de charme van het restaurant. Na het diner kan er genoten worden van de favoriete cocktail in de vele bars aan boord.

Toon alle aanbiedingen
Queen Victoria - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Queen Victoria

 • Scheepslengte
  294 m
 • Passagiers
  2061
 • Aantal dekken
  12
 • Bouwjaar
  2007

Dekken en hutten - Queen Victoria

CardBackground

Binnenhut

max. 214 m²

TV, Pantoffel, Douche, Kluis, Telefoon, Fruitmand, Koffiemachine, Badkamer, Badjas, Air conditioning, Haardroger, Kluis

CardBackground

Buitenhut

max. 418 m²

Air conditioning, Badjas, Badkamer, Koffiemachine, Fruitmand, Haardroger, Telefoon, Kluis, Douche, Pantoffel, TV

CardBackground

Balkonhut

max. 221 m²

TV, Pantoffel, Douche, Kluis, Telefoon, Badjas, Fruitmand, Koffiemachine, Badkamer, Air conditioning, Haardroger

CardBackground

Suite

max. 245 m²

Bureau, TV, Pantoffel, Fruitmand, Kluis, Hoofdkussen naar keuze, Telefoon, Haardroger, Espressomachine, Koffiemachine, Badkamer, Badjas, Air conditioning, Douchebad

Selecteer een dek:

Dek 12
deck plan

Tips voor Queen Victoria cruises

De Queen Victoria is een schip van de rederij Cunard en dit fenomeen werd gebouwd in 2007 door de Italiaanse scheepswerf Fincantieri. Sinds de voltooiing van het schip, vaart deze prachtpraal onder de Britse vlag net als de twee andere Cunard schepen. Het schip is vernoemd naar de voormalige Britse soevereiniteit en is ook ingericht in die stijl. Met haar lengte van 294 meter, beschikt dit geweldige schip over 995 hutten verdeeld over 12 dekken. Het beschikt over een capaciteit van 1.990 passagiers die allemaal ondersteund worden door de 1.003-koppige bemanning van de Queen Victoria. De zusterschepen van dit wonderbaarlijke schip zijn de Queen Mary 2 en de Queen Elizabeth. De Queen Victoria is met haar 294 meter het kleinste schip uit de vloot van Cunard.

Majestueuze reizen met de Queen Victoria

Er is keuze uit diverse restaurants, dat wil zeggen dat er voor ieder wat wil is. De kwaliteit van het eten laat niets te wensen over en zal elke passagier geheid betoveren met de charme van het restaurant. Na het diner kan er genoten worden van de favoriete cocktail in een van de vele bars aan boord. Ten slotte kan de dag afgesloten worden door op het bovenste dek naar de zonsondergang te kijken.

De diverse routes van de koningin                                                                                     

De Queen Victoria vaart naar vele verschillende plaatsen met een groot aantal aan diverse routes. Met de Queen Victoria is het mogelijk om de Europese Zeeën te bevaren met bestemmingen in de Middellandse Zee. Dit fenomenale schip vaart ook naar de Amerikaanse Oost– en Westkust. Ten slotte vaart dit koninklijke schip over het Panamakanaal en het Caribisch gebied. Benieuwd naar de complete routes? Bel dan snel met een van de Dreamlines cruise experts!