Dreamlines logo
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Coral Princess

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Coral Princess

De perfecte cruisevakantie beleeft u op de Coral Princess van Princess Cruises

Cruises met Coral Princess

Een van de meest bijzondere voorzieningen aan boord van de Coral Princess is toch wel de trouwkapel. Als reizigers besluiten in het huwelijksbootje te willen stappen, dan is dat mogelijk aan boord van de prachtige Coral Princess. Maar er kan natuurlijk meer aan boord van dit indrukwekkende schip.

Zo kan er bijvoorbeeld ook worden gekeken naar de nieuwe premières in de bioscoop aan boord. Voor wat meer ontspanning is er een prachtig akoestiek theater, waar kan worden genoten van prachtige live-shows in de welbekende Broadway stijl.

Een hoge kwaliteit aan entertainment staat dagelijks op het programma van de Coral Princess. Voor de reizigers die niet genoeg kunnen krijgen van activiteiten, is er een prachtig ontworpen sportschool om even alle energie kwijt te kunnen. De sportschool heeft een breed scala aan apparaten. Zelfs voor golfers is er een 9-holes golfbaan en een simulator aan boord.

De Coral Princess biedt verschillende soorten restaurants aan. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden tussen een overheerlijke pizzeria, een lekkere hamburger of uit heerlijke specialiteitenrestaurants.

Toon alle aanbiedingen
Coral Princess - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Coral Princess

 • Scheepslengte
  273 m
 • Passagiers
  2000
 • Aantal dekken
  16
 • Bouwjaar
  2003

Dekken en hutten - Coral Princess

CardBackground

Binnenhut

max. 415 m²

Badkamer, Kast, Koelkast, Haardroger, Kluis, Douche, TV, Bureau

Toon meer
CardBackground

Buitenhut

max. 415 m²

Badkamer, Kast, Koelkast, Haardroger, Kluis, Douche, TV, Bureau

Toon meer
CardBackground

Balkonhut

max. 416 m²

Badkamer, Kast, Koelkast, Haardroger, Kluis, Douche, TV, Bureau

Toon meer
CardBackground

Suite

max. 426 m²

Zithoek, Bureau, TV, Douchebad, Badkamer, Haardroger, Koelkast, Kast, Kluis

Toon meer

Selecteer een dek:

Dek 16 Sports
deck plan

Tips voor Coral Princess cruises

Het elite-schip van de rederij Princess Cruises, de Coral Princess biedt alles wat nodig is voor een perfecte en dromerige cruise. Perfecte cruises met een adembenemend programma verlichten alle passagiers van dit fantastische schip van de alledaagse stress. Ontdek een wereld vol indrukken op de zee en op het platteland. De Coral Princess is samen met de Island Princess een van de enige schepen die Panamax schepen genoemd mogen worden. Dit fenomenale schip werd in het magische 2003 voor het eerst ontscheept en werd door Panama’s voormalige presidente Mireya Moscoso gedoopt. Dit opzienbarende schip heeft een fantastische lengte van maar liefst 273 meter en is daarbij 62 meter hoog. Deze afmetingen zijn perfect voor cruises door het Panamakanaal. Per cruise kan de Coral Princess maar liefst 1.970 passagiers aan boord nemen en tegelijkertijd ook nog eens 900 bemanningsleden meenemen. Het schip beschikt over 16 dekken die toegankelijk zijn voor alle passagiers.

Alaska met de Coral Princess – Een droom

Ontdek met de Coral Princess plaatsen waar je nog nooit bent geweest. Alaska biedt een landschap waarin je jezelf ver, ver wilt onderdompelen. Je kunt bijvoorbeeld het landschap van Whittier ontdekken. Dit is een kleine stad in de Amerikaanse staat met slechts 180 inwoners, met een natuur die zo ongerept is dat je nooit meer terug wil. Of een reis door het fascinerende Panamakanaal? De Coral Princess brengt alle passagiers naar plaatsen die als onvergetelijk ervaren zullen worden.

Eten en drinken

De Coral Princess biedt een verscheidene soorten restaurants aan. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden tussen een pizzeria, een Hamburg Grill of specialiteitenrestaurants. Al het eten en restaurants zijn van het hoogste niveau. Overtuig jezelf met het geselecteerde menu bereidt door creatieve koks en verwen jezelf met heerlijke wijnen.

toon minder