Hapag-Lloyd Cruises

Ga op ontdekkingsreis met Hapag-lloyd en laat u verrassen
Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd cruises is een van de oudste rederijen ter wereld en heeft een breed aanbod aan unieke en exotische cruises. De vloot bestaat uit vier luxe en comfortabel uitgeruste cruiseschepen. De schepen varen naar bestemmingen over de hele wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cruises over de prachtige Amazone rivier of een exotische cruise langs de Caraïben.

De cruiseschepen van Hapag-Lloyd varen ieder hun persoonlijke routes. Cruise bijvoorbeeld met de Hanseatic of de Bremen naar de mooiste plekjes van Antarctica of ontdek de schitterende steden van Europa met de Europa of de Europa 2. Geniet aan boord van de schepen van Hapag-Lloyd van uitstekende maaltijden in een van de vele specialiteitenrestaurants. Verder kunt u ook heerlijke wijnen proberen tijdens de wijnproeverijen.

Aan boord kunt u helemaal tot rust komen in de heerlijke Ocean Spa. Hier kunt u terecht voor heerlijke behandelingen en massages of om even weg te zakken in het bubbelbad. Tevens kunt u tijdens uw reis de beste musicals bekijken in het theater. Naast theaterstukken worden hier ook concerten gegeven en andere fantastische shows met acrobaten en entertainers.

toon meer

Onze Hapag-Lloyd Cruises expert
Onze aanbeveling
  Middellandse Zee cruises
Ontdek de prachtige Canarische eilanden vanaf Nice
Ontdek de prachtige Canarische eilanden vanaf Nice
13 nachten met de MS Europa
 07.11.2017
p.p.vanaf € 7260
Ontdek de heerlijke Portugeese en Spaanse keuken
Ontdek de heerlijke Portugeese en Spaanse keuken
9 nachten met de MS Europa 2
 10.07.2017
p.p.vanaf op aanvraag
  Alle cruises met Hapag-Lloyd
4-Daagse cruise van Kiel naar Hamburg
4-Daagse cruise van Kiel naar Hamburg
3 nachten met de MS Europa 2
 06.09.2017
p.p.vanaf € 3110
Ontdek het waanzinnige Oslo
Ontdek het waanzinnige Oslo
5 nachten met de MS Europa 2
 27.09.2017
p.p.vanaf € 5450
Cruise van Rio de Janeiro naar Dakar
Cruise van Rio de Janeiro naar Dakar
9 nachten met de MS Hanseatic
 28.02.2018
p.p.vanaf € 2612
Vaar van Hamburg naar Amsterdam
Vaar van Hamburg naar Amsterdam
4 nachten met de MS Europa 2
 09.09.2017
p.p.vanaf € 3920
Ontdek het wonderschone Chili
Ontdek het wonderschone Chili
17 nachten met de MS Bremen
 02.03.2018
p.p.vanaf € 8018
  Last minute cruises
Vaar van New York naar Hamburg
Vaar van New York naar Hamburg
21 nachten met de MS Europa
 07.07.2017
p.p.vanaf € 10020
Cruise door Denemarken
Cruise door Denemarken
4 nachten met de MS Europa
 28.07.2017
p.p.vanaf op aanvraag
Ontdek het prachtige Alaska richting Vancouver
Ontdek het prachtige Alaska richting Vancouver
16 nachten met de MS Bremen
 14.07.2017
p.p.vanaf op aanvraag
Ontdek de heerlijke Portugeese en Spaanse keuken
Ontdek de heerlijke Portugeese en Spaanse keuken
9 nachten met de MS Europa 2
 10.07.2017
p.p.vanaf op aanvraag
14-Daagse cruise vanaf Lissabon
14-Daagse cruise vanaf Lissabon
13 nachten met de MS Europa 2
 19.07.2017
p.p.vanaf op aanvraag

Hapag-Lloyd Cruises

MS Bremen
Ervaar de expeditie geest van de MS Bremen en ontdek unieke plaatsen in de hele wereld. Laat u verwennen door de uitstekende service van een 4-sterren-schip en geniet van uw vakantie in een bijzondere sfeer.
 •  1990
 •  111 m
 •  164
 •  8
 •  4 van de 5
vanaf  € 2195 Bekijk aanbod
MS Europa
De MS Europa is het vlaggenschip van de rederij Hapag-Lloyd en de enige 5 sterren plus jacht, die over 7 zeeën vaart. Aan boord van dit schip beleeft u niet alleen cruise genot van het hoogste niveau, maar ook luxe met de garantie dat u zich thuis zult voelen.
 •  1999
 •  198 m
 •  408
 •  7
 •  5 van de 5
vanaf  € 4990 Bekijk aanbod
MS Europa 2
Een exclusief gevoel, genieten, culinaire hoogte punten, luxueuze en stijlvolle informele ambiance en entertainment op het hoogste niveau, dat kunt u verwachten op een cruise met Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de MS Europa 2.
 •  225 m
 •  516
 •  11
 •  5 van de 5
vanaf  € 3110 Bekijk aanbod
MS Hanseatic
De MS Hanseatic is een van de mooiste expeditie schepen van de Hapag-Lloyd vloot. Aan boord van de MS Hanseatic kunt u in unieke stijlvolle sfeer ontspannen en de mooiste plekken ter wereld ontdekken.
 •  1993
 •  123 m
 •  184
 •  6
 •  5 van de 5
vanaf  € 2612 Bekijk aanbod
Hapag-Lloyd Cruises

U had het misschien niet verwacht, maar Hapag lloyd is naast een cruise maatschappij ook de vier na grootste container vervoerder ter wereld. Het bedrijf werd opgericht als een samenstelling van het Hamburgse: “Hamburg Amerikanische Packetfahrt Actien Gesellschaft” (HAPAG) en de Nordduetscher Lloyd (NDL) die was opgericht in Bremen. Sinds de samenstelling in 1970, is Hapag Lloyd uitgegroeid tot een van de meest belangrijke spelers in container vaarten. De Cruise Divisie van Hapag-Lloyd (Hapag-Lloyd Cruises) Heeft momenteel 5 schepen de MS Europa, MS Europa 2, MS Columbus 2, MS Hanseatic en de MS Bremen. Wanneer u een Cruise maakt met Happag-Lloyd begeeft u zich in absolute luxe, deze maatschappij biedt vanalles aan, van klassieke cruises tot uitgebreide luxe cruises tot zelfs expeditie cruises waarmee u de luxe van een cruise combineert met de spanning van het ontdekken van unieke en on aangetaste plaatsen op deze planeet.
Unieke expeditie cruises met Hapag-Lloyd Cruises
Ga op ontdekking met Hapag-Lloyd Cruises, want de wereld heeft zoveel meer te bieden dan alleen toeristische oorden. Wat dacht u er van om met Hapag-Lloyd de Amazone rivier te verkennen, of de Rio Negro en de Amazone bij elkaar te zien komen de prachtige flora en fauna van de Jungle te ontdekken. Wanneer dit niets voor u is kunt u ook besluiten om bijvoorbeeld een pool expeditie te doen, of wat dacht u van het mystieke Afrika? Met Hapag-Lloyd Cruises is het allemaal mogelijk. Deze maatschappij biedt u zoveel meer dan alleen de standaard cruise. Boek vandaag nog een Hapag-Lloyd cruise en beleef zelf het avontuur van een Expeditie cruise met Hapag-Lloyd.
Op wereld reis in luxe met Hapag-Lloyd cruises
Wilt u graag op wereld reis? Hapag-Lloyd maakt het mogelijk. Reis in stijl en in luxe op de MS Europa of de MS Columbus en ontdek de gehele wereld met een fantastische cruise die u nooit meer zult vergeten. Van de exotische Caraïben, de regen wouden van Zuid Amerika tot het mystieke Azie, de Metropolen van Australie en nog veel meer. U zult op een Hapag-Lloyd wereld cruise een reis ervaren zoals nooit te voren.
In luxe reizen maar uzelf niet verliezen.
Op de MS Europa bijvoorbeeld, verliest u zich zelf niet in de drukte van een grote cruise. Met een capaciteit van 500 personen blijft de cruise overzichtelijk en zult u niet te snel in een grote menigte op gaan. Het cruisen zal dus meer aan voelen als een gemoedelijke luxe reis aan boord van een grote jacht dan als een drijvend resort. Bij alle schepen van Hapag Lloyd cruises is de inrichting altijd zeer luxe uitgerus. Het geldt ook voor elk schip in de Hapag-Lloyd vloot dat persoonlijke aandacht en niet het aantal passagiers per schip voor op staat. Hiermee krijgt u de aandacht en de persoonlijke service die u verdient op elke cruise van Hapag Lloyd Cruises. Intresse om een Happag Lloyd Cruise te boeken? Via dreamlines.nl kunt u alle reizen en aanbiedingen vergelijken en wanneer u vroeg boekt heeft u kans op de grootste kortingen.