Afrika cruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruise
Afrika cruises

Het continent dat bekend staat om de exotische wildlife, diversiteit qua landschap en primitieve stammen - geniet van een unieke reis naar Afrika.

Afrika cruises
Een cruise naar Afrika heeft voor elke reiziger iets te bieden! Doordat het continent zo divers is, zal een cruise gegarandeerd zorgen voor een unieke ervaring. Met een cruise langs Afrika krijgt u de uitgelezen kans om comfortabel het continent te verkennen en te genieten van alle flora en fauna die te vinden is op de verschillende bestemmingen. Aan de noordkust van Afrika ligt de droge Saharawoestijn die geleidelijk overloopt in het regenwoud. Het zuiden en het oosten van Afrika bestaan vooral uit savannen. Naast diverse landschappen kunt u in Afrika ook verschillende culturen vinden, een van de voornaamste redenen waarom reizigers zo gek zijn op Afrika. Verspreidt over het continent zijn er diverse bezienswaardigheden. Echte aanraders zijn een trek door de Kalahari woestijn in Botswana, de piramides in Egypte of de hoogste berg van Kenia genaamd Mount Kenya. Bovendien is het ook mogelijk om heerlijk tot rust te komen op de verschillende stranden.
Toon alle aanbiedingen

Tips voor Afrika Cruises?

Jeffrey020 220 41 41

Als u de diversiteit van Afrika wilt ontdekken in luxe, zijn Regent Seven Seas Cruises, Cunard en Hapag-Lloyd Cruises de perfecte rederijen voor u. Met deze bedrijven kunt u prachtige steden en natuurgebieden ontdekken. Cunard brengt u naar prachtige eilanden in het zuidoosten van Afrika. Hier zijn mogelijkheden om de natuur te ontdekken, maar ook om heerlijk te ontspannen op het strand.
Met rederijen als MSC Cruises, Costa Cruises en Princess Cruises kunt u het continent in meer detail ontdekken. Deze bedrijven brengen vaak iets langer de tijd door op de tussenstops, waardoor u deze plekken volledig kunt ontdekken.

Tips voor Afrika cruises

Een cruise naar Afrika is een echt avontuur. U kunt ervoor kiezen om vanuit Afrika te vertrekken, maar vanuit Europa is natuurlijk ook mogelijk. De temperatuur is altijd aangenaam en de natuur adembenemend. Als één na grootste continent staat Afrika bekend om zijn diversiteit aan culturen, omgevingen en verschillende invloeden. In het Noorden van Afrika zijn het vooral Arabische en Spaanse invloeden die u tegen zult komen, terwijl u in het hart van Afrika teruggaat naar de basics met uitgestrekte steppen en prachtige wildlife. Langs de kust ziet u authentieke culturen gemixt met Franse en Engelse invloeden stammend uit de kolonialisatie.

Van Marokko tot Zuid-Afrika, in Afrika zijn vele interessante cruise bestemmingen. Wat dacht u van het oogverblindend mooie Marokko met haar Arabische souks, straatmarkten en haar geheel eigen cultuur. De nachtelijke voedselmarkt in Marrakesh is bijvoorbeeld een uitstekende manier voor de reiziger om de lokale specialiteiten uit te proberen. De grote diversiteit zorgt ervoor dat u zich de gehele avond niet zal vervelen. Aan de andere kant van het continent vind men Zuid Afrika, men kan hier de Big 5 spotten of de prachtige Tafelberg beklimmen. Egypte behoort ook tot Afrika en hier kunt u bijvoorbeeld een Nijl cruise maken om het oude Egypte te ontdekken.

Naar de omliggende eilanden en Kaapverdië
Heeft u altijd al meer van de eilanden die rondom Afrika liggen willen zien? Met een gecombineerde reis naar Afrika is dit zeker mogelijk. Vanuit Barcelona kunt u zelfs de gehele westkust van Afrika per cruise bezichtigen met uitwijkingen naar de Canarische Eilanden en Kaapverdië. Of wilt u liever wandelen door de jungle in Madagascar omringd door de ringaapjes en vele andere exotische dieren die u daar tegen kunt komen.

Op wereldreis
Een stapje verder is een langdurige cruise van Azië naar Afrika. U reist dan vanuit landen als Singapore of Dubai en vaart via de kust van India en de Malediven naar de Afrikaanse kust. Zo’n reis is natuurlijk geen kleine onderneming en daarom staan onze specialisten bij Dreamlines voor u klaar om u hierbij te helpen zodat voor u de perfecte reis wordt samengesteld.