Dreamlines logo
tot wel
-49%

Cruises naar Japan

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Gewenste reisduur
347 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Gewenste tussenhaven
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
347 resultaten tonen
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
jp
Zoeken terugzetten

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Japan

Het symbool van Japan is Mount Fuji, misschien wel Japans meest beroemde berg. Deze kan het land dan ook beschrijven als geen ander. Mystiek met een deken van mist die over de top van de berg valt, rustiek zoals zoveel van het landschap en gigantisch, zoals de hyper moderne steden van Japan. Op maar 62 Kilometer van de voet van de berg ligt dan ook zo’n stad, de hoofdstad Tokio. Deze stad met haar 13.2 miljoen mensen in het centrum is de grootste stad ter wereld qua populatie. De stad heeft een hypermodern openbaar vervoersysteem om al deze mensen van en naar hun werk te krijgen en natuurlijk om ze in hun vrije tijd te vervoeren. Opmerkelijk is dat in het algemeen het openbaar vervoersysteem als het meest efficiënte systeem ter wereld bekend staat zo was in 2009 gemeten over het hele jaar de Tokaido; de trein tussen Tokio en Osaka slechts 36 seconden te laat over het gehele jaar. Daarnaast kunt u vanuit Hong Kong of Singapore eenvoudig naar Japan met een cruise
Cultureel Japan
Naast de hypermoderne steden, is Japan ook rijk aan cultuur en historie. Met vele eeuwen oude tempels en natuurlijk ook de befaamde samoerai . Wanneer u het oude Japan wilt beleven kunt u dan ook het besten naar Kyoto, tevens de oude hoofdstad van het land. Hier vindt u bijvoorbeeld de Ryon-Hi en de Kinkaku-Ji tempels, de grootste en meest bekende tempels van Kyoto. De stad is dan ook in de meest recente oorlogen gespaard gebleven en is hier mee een van de weinige van Japan. Wanneer u naar Japan vaart komt u in een land dat werkelijk uniek is. Met een van de vele dagexcursies kunt u makkelijk een van de vele bezichtigingen verkennen.
De Keuken van Japan
Daarnaast staat Japan bekend om haar voedsel, haar prachtige Sushi is misschien wel het meest bekend in het Westen, maar ook andere vormen van voedsel zijn in Japan zeer populair zoals Shabu-Shabu, Wagyu vlees en Yakatori. Veelal zult u tijdens uw Cruise naar Japan een Japans restaurant aan boord vinden. Maar wat is er nu beter dan de voedsel cultuur zelf te verkennen? Wanneer u een cruise naar Japan wilt boeken kan dit zeer eenvoudig met Dreamlines, neem contact met ons op voor informatie of het boeken van uw reis.