Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

AIDAblu

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
AIDAblu

Laat u betoveren door een cruise met de AIDAblu richting de zon.

Cruises met AIDAblu

De AIDAblu biedt u een ruim aanbod van diverse hutten met uitzicht op zee en balkon aan. Alle hutten zijn ruim en beschikken over interactieve TV die u informeert over belangrijk nieuws of weersvoorspellingen.

Op de AIDAblu is genoeg entertainment die aan de wensen van iedereen voldoet. Aan boord kunt u volleyballen, basketballen, fitnessen en golfen. Ook kunt u veel plezier beleven bij de joggingparcours, surfsimulator of de spannende klimmuur. Tevens is er een theater, 4D-cinema, bibliotheek en kunstgalerij. De fascinerende Samsara Musical in het theater is exclusief op dit schip.

Geniet van de Wellness Oasis die beschikt over verschillende sauna’s, zonnebanken en jacuzzi’s. Laat u verwennen door het ruime aanbod aan spa behandelingen of door de gespecialiseerde haarstylist. Tijdens uw rustmoment kunt u uw kinderen met een gerust hart achterlaten bij de kidsclub of de HYPE.

Aan boord bevinden zich 10 verschillende restaurants waar u kunt genieten van diverse ontbijt-, lunch- of dinergerechten. Kijk uw ogen uit in de exclusieve brouwerij van de AIDAblu waar u onder het genot van heerlijke alcoholische versnaperingen bijeen kunt komen met uw gezelschap.

Toon alle aanbiedingen
AIDAblu - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - AIDAblu

 • Scheepslengte
  252 m
 • Passagiers
  2260
 • Aantal dekken
  14
 • Bouwjaar
  2010

Dekken en hutten - AIDAblu

CardBackground

Binnenhut

max. 413,5 m²
CardBackground

Buitenhut

max. 414 m²
CardBackground

Balkonhut

max. 424 m²
CardBackground

Suite

max. 228 m²

Selecteer een dek:

Dek 15
deck plan

Tips voor AIDAblu cruises

De AIDAblu is een schip uit 2010 van AIDA Cruises en is het vierde schip uit de Sphinx Klasse. De naam AIDAblu werd al eerder gebruikt voor een cruiseschip van AIDA Cruises maar dit schip vaart nu voor een andere rederij en onder een andere naam.

Accommodatie

Aan boord van de AIDAblu is er de keuze uit veel hutten. Geniet van de comfort van een binnenhut, laat u betoveren door het uitzicht van een buitenhut, werk aan uw kleurtje op het balkon van een balkonhut of geniet in alle luxe in een ruime suite.

Entertainment

Op de AIDAblu is er genoeg entertainment waardoor u zich nooit hoeft te vervelen. Zo kunt u onder andere de exclusieve Samsara Musical bewonderen in het theater en een 4D film bekijken in de bioscoop. Als u een echte boekenliefhebber bent dan mag een bezoekje aan de bibliotheek zeker niet ontbreken.

Bestemmingen

De AIDAblu vaart het hele jaar door over de Zuid-Europese wateren. Zo vaart het in de wintermaanden langs de Canarische Eilanden en in de rest van het jaar over de Middellandse Zee.