Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Zuid-Afrika cruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zuid-Afrika cruises

Verscheidenheid aan flora en fauna, een intrigerende regio van een intrigerend continent - geniet van de verschillende aantrekkelijkheden van Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika cruises
Overal ter wereld is er sprake van diversiteit, maar Zuid-Afrika spant toch wel de kroon: van nijlpaarden in de Limpopo rivier tot pinguïns op de Kaap: het land aan het zuidelijke einde is een van de meest intrigerende continenten op de aarde. Hierdoor is het ook een aantrekkelijke cruisebestemming voor liefhebbers van natuur en cultuur. Ontdek de mogelijkheden en wonderlijke schoonheid van de Afrikaanse natuur, zoals de verlaten Kalahari woestijn, de Namakwa's springtime symphony of wildflowers, de iconische Table Mountain en het Kruger's National Park. Kaapstad, de hoofdstad van het land is een stad die u ook zeker eens moet bezoeken. Naast de natuurlijke pracht zijn er nog veel andere wensen waar Zuid-Afrika aan kan voldoen, zoals de nachtclubs aan Jumping Long Street in Kaapstad, verschillende aantrekkelijke seafood restaurants aan de Garden Route, Indonesische curry in de Durbans Indian Area of een barbecue in de wildernis. Mede vanwege de culinaire mogelijkheden en de diversiteit van flora en fauna is Zuid-Afrika een populaire cruisebestemming geworden onder cruise liefhebbers.
Toon alle aanbiedingen

Tips voor Zuid-Afrika cruises

In Zuid-Afrika, dat zo’n 51 miljoen inwoners heeft, is ontzettend veel te bekijken. Het land staat bekend om zijn indrukwekkende natuur, de bergen, de grote meren, watervallen en hoeveelheid wildernis. Ook zijn er vele Nationale parken te vinden waar veel verschillende plantensoorten en wilde diersoorten zoals de olifant, leeuw, buffel, luipaard en neushoorn leven. De mooie zandstranden van Zuid-Afrika zijn prachtig en vormen de perfecte uitvalsbasis voor een duik in het water. Aan de kust worden vaak watersporten beoefend of walvissen en pinguïns gespot. In Zuid-Afrika worden in totaal 11 officiële talen gesproken, waaronder Afrikaans, Engels, Sotho, Tswana en Zoeloe.

Bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Met een cruise kunt u aanleggen in de haven van Kaapstad, genoemd als één van de mooiste steden ter wereld, en dat is zeker terecht. Vanaf de Tafelberg heeft u een prachtig uitzicht over deze bruisende stad. Deze berg torent 1.086 meter boven de stad uit en is 450 miljoen jaar geleden ontstaan. Een andere grote en interessante stad is Durban met haar 3,3 miljoen inwoners, hier kunt u per cruise aanleggen en optioneel deelnemen aan een landexcursie. Cruise naar Zuid-Afrika en ontdek dit prachtige land en haar inwoners van dichtbij. Breng een bezoek aan het Krugerpark en bekijk de ‘Big Five’ – de leeuw, de olifant, de buffel, de neushoorn en de luipaard – van dichtbij.

Cultuur in Zuid-Afrika

Tijdens de apartheid werd er veel gezongen in het Engels of Afrikaans. Tegenwoordig wordt er heel veel gezongen in de traditionele talen. In Zuid-Afrika zijn veel verschillende muziekstijlen te ontdekken, maar dat is afhankelijk van de bevolkingsgroep. De bevolking houdt zeker wel van een feestje. Er vinden regelmatig leuke en aparte festivals plaats. Onder andere het King Shaka Day Festival in KwaDukuzu is heel gezellig.

Dreamlines & uw cruise naar Zuid-Afrika

Vergeet voor vertrek de inenting niet. Het is aan te raden één of meerder vaccinaties te halen voor een bezoek aan Zuid-Afrika. Voor meer vragen en informatie kunt u terecht bij onze cruise consultants. Zij staan u graag te woord en helpen u om de perfecte cruise samen te stellen.

Zuid-Afrika - Top havens

Durban, Zuid-Afrika
Durban, Zuid-Afrika
-48%
vanaf299 €
Durban Cruises
Port Elizabeth, Zuid-Afrika
Port Elizabeth, Zuid-Afrika
-48%
vanaf891 €
Port Elizabeth Cruises
Mossel Bay, Zuid-Afrika
Mossel Bay, Zuid-Afrika
-48%
vanaf891 €
Mossel Bay Cruises
Richards Bay, Zuid-Afrika
Richards Bay, Zuid-Afrika
-48%
vanaf891 €
Richards Bay Cruises
East London, Zuid-Afrika
East London, Zuid-Afrika
-23%
vanaf1.495 €
East London Cruises
Langebaan, Zuid-Afrika
Langebaan, Zuid-Afrika
-12%
vanaf6.700 €
Langebaan Cruises
Meer poorten
Zuid-Afrika - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Tips voor Zuid-Afrika cruises?

Bel ons020 220 41 41

Om de diversiteit van het indrukwekkende Zuid-Afrika te bewonderen is er een ruim aanbod aan rederijen om mee te reizen. Als u graag op een informele manier reist, zijn MSC Cruises, Costa Cruises en Princess Cruises goede rederijen voor u. Zij bieden cruises aan naar het prachtige land op een comfortabele manier met een thuisgevoel als doel. Voor luxe-cruises zijn Regent Seven Seas Cruises, Silversea, Oceania en Crystal Cruises de juiste keuze voor u.
Om een goede keuze te maken tussen rederij, schip en vaarroute staan onze experts klaar om u te helpen.

Zuid-Afrika - Beoordelingen

6.0 / 10
Goed
Gebaseerd op 1 klantbeoordelingen
Beoordelingen
Uitstekend (8.5+)
0%
Zeer goed (7-8.5)
0%
Goed (4.5-7)
100%
Redelijk (3-4.5)
0%
Gemiddeld (1-3)
0%
Klantbeoordelingen
1 Beoordelingen
Sorteren op:
>69 jaar
10.0 / 10
10.0 / 10
Brigitte B.
>69 jaar
stelontspannend
De route was uitstekend. en dit was onze 3é cruise op deze route en het verveeld niet
Geen onaangename ervaringen meegemaakt op deze cruise.

Balkonhut Aurea Cat. B3
terwijl het toch een ouder schip is toch ontzettend schoon en in een zeer goed condition