Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Cruises naar Duitsland

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoeken terugzetten
hut
Reisduur
nacht
nachten
Prijs
Route
Gewenste vertrekhaven
Gewenste aankomsthaven
Duitsland (1131)
Schip
Alle schepen
Alle Thema´s
Klein
Middel
Groot
Zoeken terugzetten
Neem contact met ons op!
Bel ons020 220 41 41
Stuur ons een e-mailMail ons
Neem contact op met onze expertsAdvies op maat van cruise consultants
filter
incl.: Duitsland
Zoeken terugzetten

Noorwegen vanaf Kiel met AIDAnova

AIDA Cruises

Noorwegen vanaf Kiel met AIDAnova

14 nachten

Van Kiel tot Kiel

AIDAnova

31-08-2024 - 14-09-2024

Cruise

volpension

Buitenhut

v.a. 2.079 € p.p.

2.446 €

Balkonhut

v.a. 2.199 € p.p.

2.819 €

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontdek onze aanbiedingen!

Cruises naar Duitsland

Hoewel Duitsland maar weinig zee bezit heeft het in het noorden uitgestrekte zandstranden.Uit Waarom start u uw cruise niet vanuit Duitsland, zo bespaart u zichzelf een lange vlucht naar bijvoorbeeld Amerika of de Caraïben. Verder valt er in Duitsland zelf ook genoeg te beleven. Er zijn een aantal grote steden die een rijke historie kennen, er is een overvloed aan natuur en vanuit Duitsland kunt u makkelijk naar andere landen zoals Polen in het Oosten of Denemarken in het Noorden. De start van Cruises naar Scandinavië is dan ook wel vaker Hamburg.
Berlijn
Bezoekt u bijvoorbeeld Berlijn dan vindt u een bijzondere stad, aan het einde van de tweede wereld oorlog werd de stad verdeeld door de Russen en de Amerikanen. Deze hebben de stad opgesplitst in een communistisch gedeelte en een kapitalistisch gedeelte. Na de val van de Berlijnse muur en de hereniging van Duitsland zijn de sporen van het voormalige Oost en West Berlijn nog steeds Duidelijk zichtbaar. De stad kent dan ook vele tegenstellingen, het KaDeWe in het westen en de Stalinistische appartementen blokken in het Oosten bijvoorbeeld.

Met haar oude haven gebouwen, een fenomenaal uitzicht en de vismarkt op zondag ochtend is Hamburg de tweede stad van Duitsland en zoals eerder genoemd het uitgangspunt voor vele zee Cruises. Vaak ligt er in de haven dan een historisch schip aangemeerd waarop u een kijkje kunt nemen zoals de oude politie boot de Rickmer Rickmers. Daarnaast kunt u vanuit Landungsbrücke op het uitkijkpunt de prachtige zonsondergang zien of met de oude Elb Tunnel naar de andere kant van de Elbe om Hamburg vanuit een ander perspectief te zien. De oude Elbtunnel ligt 24 meter onder de grond en stamt uit 1911.
Cruises door Duitsland
Daarnaast kunt u ook een rivier cruise in bijvoorbeeld het Ruhrgebied maken over bijvoorbeeld de Moezel of de Rijn. Op deze manier kunt u de grote steden als Düsseldorf en Keulen aan doen. Daarnaast kunt u ook de hoofdstad van het voormalige West-Duitsland, Bonn bezoeken. Wanneer u liever een zee cruise maakt dan kunt u bijvoorbeeld vanaf Hamburg, Bremerhaven of Cuxhaven een cruise nemen. Bent u hier in geïnteresseerd neemt u dan via email of telefoon contact op met het Dreamlines service team, deze kunnen u voorzien van advies en handige tips.