Dreamlines logo
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Feenstra Rijn Lijn

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Feenstra Rijn Lijn
Ontdek de mooiste steden en pittoreske dorpjes aan de Europese Rivieren!
Feenstra Rijn Lijn

Feenstra Rijn Lijn biedt luxe en ontspannen riviercruises aan over de mooiste rivieren van Europa. Ontdek de voordelen van een riviercruise vertrekkend uit Nederland met Feenstra Rijn Lijn. Dankzij het brede aanbod aan verschillende schepen en bestemmingen is er grote keuze voor stedenbezoekers die de prachtige steden dichtbij huis willen ontdekken. De cruises met de schepen van Feenstra Rijn Lijn zijn zeer geschikt voor reizigers die heerlijk willen ontspannen en graag verwent worden terwijl ze schitterende Europese steden bezichtigen.

Ontdek Nederland vanuit een ander perspectief en kies voor een rondreis over de rivieren van ons land. Toch liever een uitstapje maken over de grens? Kies dan voor een rondreis in België en Nederland, waar de Belgische en Nederlandse wateren samenkomen. Als u nog verder van huis wilt, kunt u kiezen uit een van de waanzinnige cruises over de Rijn, Moezel, Saar, Main, Neckar of de Donau.

Aan boord van de schepen van Feenstra Rijn Lijn wordt optimale service gewaarborgd. Zo wordt u heerlijk in de watten gelegd door het personeel aan boord en wordt er koffie en thee geserveerd in de lounge of op het zonnedek. Geniet daarnaast van het 'Captain’s Dinner' met een door de kapitein aangeboden glaasje wijn.

Toon alle aanbiedingen
Feenstra Rijn Lijn - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Onze Feenstra Rijn Lijn Expert

Bel ons020 220 41 41

Feenstra Rijn Lijn organiseert al jarenlang riviercruises door Nederland en andere Europese landen. Binnen Nederland is Feenstra Rijn Lijn de grootste aanbieder van riviercruises. Door het brede aanbod aan waanzinnige cruises wordt er op de wensen van diverse doelgroepen ingespeeld. Tijdens een cruise met de Feenstra Rijn Lijn zult u de waterwegen van Europa op een unieke manier ontdekken.

Tips voor Feenstra Rijn Lijn cruises

Feenstra Rijn Lijn

Feenstra Rijn Lijn laat u graag kennis maken met de meest ontspannen manier van vakantie vieren, riviercruises. De Nederlandse rederij heeft al 35 jaar ervaring in het aanbieden van riviercruises over de mooiste rivieren van Europa. De vloot van Feenstra Rijn Lijn bestaat momenteel uit 8 ruime schepen voorzien van de benodigde luxe. Feenstra Rijn Lijn biedt u riviercruises over onder andere de Rijn, de Moezel, Saar de Main en Donau. Onderweg stopt u regelmatig om de mooiste steden van Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Hongarije te ontdekken.

De schepen van Feenstra Rijn Lijn

Rembrandt van Rijn

Het schip Rembrandt van Rijn van Feenstra Rijn Lijn is wellicht het mooiste schip van de rederij. Door de luxe en royale inrichting van het schip voelt u zich als een koning(in) op het water. Het schip telt in totaal drie dekken, het hoofddek, promenadedek en het zonnedek. Aan boord bevindt zich een restaurant, een bar met lounge en een bibliotheek. Het schip neemt per reis maximaal 125 passagiers mee, waardoor het rustig aan zal voelen. De klassiek ingerichte hutten zijn voorzien van eigen badkamer met toilet en douche. De echte luxe liefhebbers kunnen ook kiezen voor een modern ingerichte suite.

Salvinia

Op de Salvinia van Feenstra Rijn Lijn geniet u in een moderne omgeving van een prachtige riviercruise naar uw favoriete Europese steden. Het schip heeft ruimte voor 124 passagiers, die elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant. Aan boord is ruimte voor optimale ontspanning. Zo beschikt het schip over een ontspanningsruimte met daarin een bubbelbad, sauna, zonnebank en massagestoel. Voor de fanatiekelingen is er ook een fitnessruimte aan boord. In de middag staat er weer een buffet voor u klaar, in de avond daarentegen wordt uw diner geserveerd aan uw tafel in het restaurant.

Statendam

De Statendam is een van de grootste rivierschepen van Nederland. Dit klassiek ingerichte schip biedt plaats aan maar liefst 186 passagiers. Voor al deze passagiers is vermaak en ontspanning geregeld. Op het zonnedek kunt u het op nemen tegen uw medereizigers tijdens een potje schaken met vergrootte schaakstukken. Op het overdekte terras kunt u heerlijk ontspannen op een van de ligbedden of een duik nemen in het verwarmde water van het zwembad. Ideaal aan dit schip is, is dat er ook gedacht is aan de minder mobiele passagier. Alle dekken en hutten zijn namelijk per traplift te bereiken. In de lounge of in de bar proost u samen met uw reisgezelschap op een geslaagde riviercruise.

Aan boord van Feenstra Rijn Lijn

De vloot van Feenstra Rijn Lijn telt in totaal 8 schepen. Op alle schepen van Feenstra Rijn Lijn geniet u altijd op basis van volpension. Dit houdt in dat er elke dag een ontbijt- & lunchbuffet voor u klaar staat. In de avond wordt uw diner vaak aan uw tafel geserveerd. Alle schepen zijn voorzien van een zonnedek en de hutten zijn zeer praktisch ingericht. Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap, boekt u een een-, twee- of driepersoons hut. In de meeste schepen is er aandacht gewijd aan de minder mobiele cruisereiziger. Zo is er aan boord vaak een traplift aanwezig. Tijdens uw riviercruise hoeft u zich weinig zorgen te maken over kledingvoorschriften. Over het algemeen kunt u comfortabele en informele kleding dragen. Een uitzondering geldt voor het Kapitein’s diner en eventuele kerstevenementen. In dit geval wordt formele kleding wel op prijs gesteld.

Droombestemmingen en routes

Feenstra Rijn Lijn biedt haar cruisereizigers riviercruises Nederland aan maar vaart ook naar Duitsland en richting de Donau. Het makkelijkste voor de Nederlandse reizigers is om riviercruises vanuit Arnhem of vanuit Rotterdam te boeken. Vanuit Nederland vaart u dan via de Rijn door Duitsland en doet u ook de Maas, de Rijn, de Moezel en de Donau aan.

Riviercruises zijn door het hele jaar een prachtige manier om te genieten van een ontspannen vakantie. Maar zeker in het winterseizoen is een riviercruise een enorme aanrader. Feenstra Rijn Lijn biedt haar klanten ook verschillende kerstmarktcruises aan. Vanuit Nederland, of eventueel met een transfer naar Duitsland, vaart u over de Rijn naar Duitsland waar u de mooiste kerstmarkten van Europa kunt bezoeken. De schepen van de rederij zijn tijdens dit seizoen volledig in kerststijl ingericht, waardoor u het ware kerstgevoel ervaart. Kerst vieren op de Europese rivieren kan zeer goed tijdens het kerstdiner aan boord.