Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Explora Journeys

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Explora Journeys
Explora Journey's ontdek de wereld met deze luxe rederij in alle rust
Explora Journeys

Explora Journeys is een luxe cruisemaatschappij opgericht in 2022 en behoort tot de MSC-groep. De Explora I is de eerste van in totaal zes geplande luxe schepen, die allemaal in 2028 moeten zijn voltooid. De best-in-class schepen zijn afgestemd op hun gasten en bieden een ontspannen en huiselijk comfort. Ook hecht de rederij veel belang aan duurzaamheid. De schepen hebben een ship-to-shore stroomvoorziening om CO2-uitstoot op de ligplaats te vermijden en aan boord wordt geen wegwerpplastic gebruikt. 

Explora Journeys biedt ook culinaire hoogstandjes op alle schepen. Het team brengt een passie voor oorsprong en een schat aan verhalen over de zeldzame ingrediënten die alleen voor Explora Journeys zijn uitgekozen. Er zijn 6 restaurants, waaronder de Anthology, waar 's werelds beroemdste chef-koks om de beurt voor u koken, waardoor een unieke eetervaring wordt gecreëerd. 

Op het meer dan 2.500 vierkante meter grote buitenterrein kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op zee. U kunt ontspannen in een van de 3 zwembaden of in een van de vele binnen- en buitenwhirlpools.

Toon alle aanbiedingen
Explora Journeys - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Tips voor Explora Journeys cruises