Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Actuele informatie m.b.t. COVID-19

Disney Cruise Line

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Zoek uw cruiseZoek uw cruise
Disney Cruise Line
Laat u betoveren tijdens een cruise met Disney Cruise Lines

Disney Cruise Line - Top aanbevelingen

Toon alle aanbiedingen
Disney Cruise Line

Disney Cruise Line biedt waanzinnige cruises aan waar jong en oud van zullen genieten. De vloot bestaat uit vier cruiseschepen die ieder luxe uitgerust zijn om u een onvergetelijke reis te bezorgen. De hutten van Disney Cruise Line zijn voorzien van groot comfort en grote klasse zodat u helemaal tot rust kunt komen na een lange dag. De hutten zijn perfect ingericht voor families, maar zijn ook geschikt voor andere groepen.

Aan boord van de cruiseschepen van Disney Cruise Line kunt u genieten van talloze activiteiten. De kinderen zullen een geweldige tijd beleven met spectaculaire Disney theatervoorstellingen, thema feesten op het dek of bij de speciale Disney Oceaneer Club, waar ze op avontuur kunnen met hun favoriete Disneykarakters. Volwassenen kunnen neerstrijken in een van de gezellige bars of lounges, een van de geweldige live shows bijwonen of lekker ontspannen in de Senses Spa.

Tijdens uw reis kunt u genieten van de lekkerste gerechten aan boord. Van ijssalons tot chique diners in de Enchanted Garden, u heeft ruime keuze uit een groot aantal restaurants. Er worden zelfs speciale theefeestjes georganiseerd waar kinderen thee kunnen drinken met hun Disneyidolen. Tijdens een cruise met Disney Cruise Line komen sprookjes tot leven.

Toon alle aanbiedingen

Onze Disney Cruise Line Expert

Bel ons020 220 41 41

Jong en oud zullen een magische ervaring beleven tijdens een cruise met Disney Cruise Line. De schepen van Disney Cruise Line zijn luxe uitgerust om u het u helemaal naar de zin te maken tijdens uw avontuur. Aan boord kunt u genieten van een breed aanbod aan vermaak. Voor kinderen zijn speciale programma’s waar zij uren mee zoet zullen zijn en bovendien kunnen ze hun favoriete Disneykarakter ontmoeten, maar ook volwassenen zullen een geweldige tijd beleven.

Tips voor Disney Cruise Line cruises

Disney Cruises

De rederij Disney Cruises is opgericht in het jaar 1995 als onderdeel van de Walt Disney Company en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in de Amerikaanse staat Florida. De rederij focust zich voornamelijk op het creëren van de beste cruise vakantie voor het hele gezin. Het ultieme vermaak van kinderen staat hoog in het vaandel, maar er wordt ook genoeg aandacht besteed aam de (jong) volwassenen. De vloot van Disney bestaat momenteel uit vier verschillende schepen waar in de nabij toekomst nog drie schepen aan toegevoegd zullen worden. De thuishaven van de schepen bevindt zich in Port Canaveral, Florida. Daarnaast is Walt Disney de eigenaar van een exclusief privé eiland ‘Castaway Cay’ in de Bahama’s. Alleen schepen van Disney Cruise Line mogen hier aanleggen en is daarom alleen te bezoeken door passagiers van een van Disney schepen.

Schepen

De vloot van Disney bestaat momenteel uit vier schepen:

  • Disney Magic
  • Disney Wonder
  • Disney Dream
  • Disney Fantasy

De Disney Magic is het eerste schip van de vloot dat te water ging op 1 juli 1998 vanuit Venetië naar thuishaven Port Canaveral. Het interieur van het schip is een combinatie van de architectuurstijl ‘art deco’ met moderne accenten. De Disney Wonder, het tweede schip in de vloot en tevens het zusterschip van de Disney Magic startte haar eerste vaart een jaar later dan haar zus. Het schip kan ruim 2700 passagiers een wonderlijke cruise verzorgen. In 2011 werd het derde schip, de Disney Dream, toegevoegd aan de vloot. Met een ruimte voor maar liefst 4000 passagiers heeft de rederij de eerste serieuze stap gezet naar het creëren van schepen in het grootschalige assortiment. Ook het zusterschip en tevens nieuwste schip van de vloot, de Disney Fantasy, biedt ruimte voor 4000 passagiers. Het schip is na de bouw in Papenburg, Duitsland gedoopt in maart 2012 waarnaar het vertrok op een 8-daagse cruise richting het Caribisch gebied. Alle schepen van Disney Cruise Line hebben hun eigen peettante. Voor de Disney Fantasy is dat niemand minder dan Mariah Carey. Walt Disney heeft aangekondigd drie nieuwe schepen te zullen toevoegen aan de vloot in de opeenvolgende jaren 2021, 2022 en 2023.

Aan boord van Disney Cruises

Alle schepen van Disney Cruise Line staan natuurlijk in het teken van de welbekende Disney figuren. Van de mooiste prinsessen, de stoerste superhelden tot de vrolijkste vrienden van Mickey Mouse! Aan boord bevindt u zich in een waar sprookje waar dromen werkelijkheid worden. Geniet van een van de prachtige Broadway voorstellingen of beleef urenlange waterpret in de uitgebreide zwemparadijzen aan boord. Geniet van een heerlijke dag in de spa terwijl uw kinderen vermaakt worden door de Disney figuren in de jongeren clubs. Tijdens alle Disney cruises kunt u genieten van heerlijke culinaire hoogtepunten in de verschillende restaurants die gerechten opdienen van over de hele wereld. Aan het einde van de avond kunt u ontspannen met een heerlijk drankje in een van de bars of lounges aan boord. Wilt u toch nog wat aan uw conditie doen tijdens uw cruise? Dan kunt u gebruik maken van het fitness centrum of een potje basketballen op Goofy’s sportdek. Aan het eind van een geweldige dag op het schip, komt u heerlijk tot rust in uw eigen hut die u alle nodige voorzieningen en ontspanning biedt.

Droombestemmingen

Door alle activiteiten en faciliteiten aan boord van de Disney schepen, zou u bijna vergeten dat u in de tussentijd naar de mooiste bestemming gebracht wordt. De Disney Magic, Wonder, Dream en Fantasy brengen u naar de mooiste plekjes in Europa, Alaska en de Caribbean.

De schepen van Disney doen bijna alle eilanden van de Caribbean aan. Afhankelijk van de duur van uw cruise kunt u dus volop genieten van witten stranden, groene palmbomen, azuurblauwe wateren, kunt u interessante culturele ontdekkingen doen, kleurrijke steden bezoeken en nog veel meer! Blijft u liever wat dichter bij huis, dan is een cruise naar Noord-Europa en de Noorse fjorden of juist naar het zonnige Middellandse gebied de juiste optie voor u. De schepen van Disney laten u ook maar al te graag de ongerepte natuur van Alaska en de indrukwekkende steden van Canada zien. Ook varen de schepen naar het zonnige Mexico en heeft u de mogelijkheid om door het Panamakanaal te cruisen.

Wilt u liever optimaal genieten van alle faciliteiten en entertainment aan boord, dan is een trans-Atlantische cruise helemaal perfect voor u. Deze cruises brengen u van Amerikaanse kust naar Europa of andersom, waardoor u meerdere dagen op zee zult doorbrengen. Hierdoor heeft u extra veel tijd om zich te amuseren met het schaterlachen van Donald Duck of wat leuke trucjes te leren van Spider-Man.