Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Sea Cloud Cruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Sea Cloud Cruises
Kies voor een prachtige zeilcruise verzorgt door Sea Cloud Cruises
Sea Cloud Cruises

<p style="text-align: justify;">Voor spectaculaire en luxe zeiljachtreizen kunt u terecht bij Sea Cloud Cruises. Bij een reis met Sea Cloud Cruises ervaart u een authentieke zeilervaring gecombineerd met het luxe cruise gevoel. De rederij beschikt over een vloot van twee luxe zeiljachtschepen, de Sea Cloud en de Sea Cloud II. Deze zijn luxe en elegant ingericht om u een waanzinnig verblijf te bezorgen. De schepen van Sea Cloud Cruises zijn tevens beschikbaar voor privé activiteiten, zoals een bruiloft of evenementen voor bedrijven. </p>

<p style="text-align: justify;">De cruises op de Sea Cloud en Sea Cloud II zijn bewust kleinschalig en exclusief gehouden, waardoor de wensen van de passagiers bij Sea Cloud Cruises centraal staan. Elke hut op beide schepen hebben een panoramisch uitzicht dankzij de panoramische ramen of patrijspoorten. Sea Cloud Cruises is de perfecte keuze voor iedereen die graag geniet van een luxe en ontspannen sfeer. De zeiljachten varen naar bestemmingen over de hele wereld, dus u zult gegarandeerd uw droomreis vinden. </p>

Toon alle aanbiedingen
Sea Cloud Cruises - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Onze Sea Cloud Cruises expert

Bel ons020 220 41 41

Seacloud Cruises is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige zeilcruises. De vloot van Seacloud is ook te huren voor een particulier evenement, zoals een bruiloft of een bedrijfsfeest. Geniet tijdens uw cruise van de verrukkelijke maaltijden verzorgd door de chef-koks of van de luxe lounges die de aan boord van de schepen. Dankzij het brede aanbod aan vermaak, zult u zich geen moment vervelen.

Tips voor Sea Cloud Cruises cruises

De allereerste Duitse rederij werd opgericht in 1979 en werd bekroond met de naam Sea Cloud Cruises. Een hoog gekwalificeerd team van deskundigen uit de scheepsvaart richtte de fantastische rederij op. Het doel van het team was om een hoog kwaliteitsniveau te behalen en om constant te streven naar het perfect voorzien in de wensen van de klanten. Sea Cloud Cruises is gespecialiseerd in hoogwaardige jachtreizen. De rederij biedt drie schepen naar verschillende rivieren aan. De schepen zijn ook beschikbaar voor privé activiteiten, zoals een bruiloft of evenementen voor bedrijven.

Cruise de rivier over op het hoogste niveau
De Sea Cloud II is ideaal om te ontspannen en is met haar middelgrote vijf-sterren sfeer erg geschikt voor luxe riviercruises. Op de Donau, de Rijn en de Main zal elke passagier meegenomen worden naar de meest buitengewone en meest interessante locaties van Duitsland en de rest van Europa. In de buitenhutten van de Sea Cloud II kunnen in totaal 94 passagiers verblijven. De hutten zijn erg luxe, comfortabel en gezellig ingericht. Sea Cloud Cruises stelt comfort, luxe en gezelligheid ten alle tijden op de eerste plaats. Op de drie dekken van het schip is er de mogelijkheid voor ontspanning en entertainment. In de lounge is er een onboard pianist te vinden. Ook is er de mogelijkheid om lezingen en concerten bij te wonen samen met vrienden of familie onder het genot van een glaasje wijn. De Sea Cloud II is eigenlijk een drijvend vijf-sterren hotel, dat ook bekend staat om haar uitstekende keuken. Topkoks verwennen alle passagiers met een ontbijt met verse etenswaren. Elke avond is er een gevarieerd meerdere gangen menu. De keuken wordt vooral gekenmerkt door mediterrane specialiteiten. De sfeer is ontspannen en de service is onberispelijk.

Vaar mee met de Queen of the Seas
Het zeilschip de Sea Cloud is een overtreffende trap in de zin van schepen. Het schip werd in 1931 al gebouwd als het meest luxueuze en grootste privé zeiljacht van haar tijd. Na vele jaren in particulier bezit, heeft Sea Cloud Cruises het in 1994 overgenomen. De vier-mast bark is een indrukwekkend aanzicht. Met een lengte van maar liefst 109 meter en een toren met de hoogte van 54 meter is het een legende onder de witte zeilen. Het interieur is net zo spectaculair als pompeus. Elke hut op het schip heeft een panoramisch uitzicht, dit komt door de panoramische ramen of patrijspoorten. De hele sfeer en de uitstekende service is om van te genieten aan boord van de Sea Cloud. Reis onder de witte zeilen van Sea Cloud Cruises naar de meest fantastische bestemmingen en langs de mooiste rivieren van onze wereld. Vraag advies aan een van onze experts voor de meest luxe reizen.