Sea Cloud Cruises

Kies voor een prachtige zeilcruise verzorgt door Sea Cloud Cruises
Sea Cloud Cruises

Voor spectaculaire en luxe zeiljachtreizen kunt u terecht bij Sea Cloud Cruises. Bij een reis met Sea Cloud Cruises ervaart u een authentieke zeilervaring gecombineerd met het luxe cruise gevoel. De rederij beschikt over een vloot van twee luxe zeiljachtschepen, de Sea Cloud en de Sea Cloud II. Deze zijn luxe en elegant ingericht om u een waanzinnig verblijf te bezorgen. De schepen van Sea Cloud Cruises zijn tevens beschikbaar voor privé activiteiten, zoals een bruiloft of evenementen voor bedrijven.

De cruises op de Sea Cloud en Sea Cloud II zijn bewust kleinschalig en exclusief gehouden, waardoor de wensen van de passagiers bij Sea Cloud Cruises centraal staan. Elke hut op beide schepen hebben een panoramisch uitzicht dankzij de panoramische ramen of patrijspoorten. Sea Cloud Cruises is de perfecte keuze voor iedereen die graag geniet van een luxe en ontspannen sfeer. De zeiljachten varen naar bestemmingen over de hele wereld, dus u zult gegarandeerd uw droomreis vinden.

toon meer

Onze Sea Cloud Cruises expert
Onze aanbevelingen
  Caribische cruises
Ontdek zonnig Barbados
Ontdek zonnig Barbados
16 nachten met de Sea Cloud
 04.12.2018
p.p.vanaf € 7.395
Cruise langs de stranden van de Caribbean
Cruise langs de stranden van de Caribbean
14 nachten met de Sea Cloud
 20.12.2018
p.p.vanaf € 7.255
  Cruises met korting
  Last minute cruises
Geniet van de schitterende Canarische Eilanden
Geniet van de schitterende Canarische Eilanden
4 nachten met de Sea Cloud II
 22.11.2018
p.p.vanaf € 1.275
Ontdekkingscruise naar Casablanca
Ontdekkingscruise naar Casablanca
8 nachten met de Sea Cloud
 30.10.2018
p.p.vanaf € 3.895
Vaar langs de prachtige Canarische Eilanden
Vaar langs de prachtige Canarische Eilanden
8 nachten met de Sea Cloud
 26.11.2018
p.p.vanaf € 3.495
Avontuurlijke cruise langs Kralendijk
Avontuurlijke cruise langs Kralendijk
7 nachten met de Sea Cloud II
 13.12.2018
p.p.vanaf € 2.395
Schitterende cruise langs Málaga
Schitterende cruise langs Málaga
8 nachten met de Sea Cloud II
 30.10.2018
p.p.vanaf € 3.895

Sea Cloud Cruises

Sea Cloud
In 1931 werd de Sea Cloud achtergelaten in Duitsland. Het werd beschouwd als het prachtigste zeiljacht in de wereld. Zelfs na meer dan 80 jaar, overtuigt het schip u met elegantie en een bijzondere sfeer.
  •  1931
  •  109 m
  •  64
  •  3
  •  5 van de 5
vanaf 
€ 3.395
Sea Cloud Cruises
Sea Cloud II
Sinds 2001, inspireerde de zeil liefhebbers Sea Cloud II met zijn unieke combinatie van klassieke en moderne luxe. Tijdens een tocht met dit driemast zeilschip ontwikkelt u een onvergetelijke zeilervaring.
  •  2001
  •  117 m
  •  94
  •  4
  •  5 van de 5
vanaf 
€ 1.275
Sea Cloud II Cruises
Sea Cloud Cruises

De allereerste Duitse rederij werd opgericht in 1979 en werd bekroond met de naam Sea Cloud Cruises. Een hoog gekwalificeerd team van deskundigen uit de scheepsvaart richtte de fantastische rederij op. Het doel van het team was om een hoog kwaliteitsniveau te behalen en om constant te streven naar het perfect voorzien in de wensen van de klanten. Sea Cloud Cruises is gespecialiseerd in hoogwaardige jachtreizen. De rederij biedt drie schepen naar verschillende rivieren aan. De schepen zijn ook beschikbaar voor privé activiteiten, zoals een bruiloft of evenementen voor bedrijven.

Cruise de rivier over op het hoogste niveau
De Sea Cloud II is ideaal om te ontspannen en is met haar middelgrote vijf-sterren sfeer erg geschikt voor luxe riviercruises. Op de Donau, de Rijn en de Main zal elke passagier meegenomen worden naar de meest buitengewone en meest interessante locaties van Duitsland en de rest van Europa. In de buitenhutten van de Sea Cloud II kunnen in totaal 94 passagiers verblijven. De hutten zijn erg luxe, comfortabel en gezellig ingericht. Sea Cloud Cruises stelt comfort, luxe en gezelligheid ten alle tijden op de eerste plaats. Op de drie dekken van het schip is er de mogelijkheid voor ontspanning en entertainment. In de lounge is er een onboard pianist te vinden. Ook is er de mogelijkheid om lezingen en concerten bij te wonen samen met vrienden of familie onder het genot van een glaasje wijn. De Sea Cloud II is eigenlijk een drijvend vijf-sterren hotel, dat ook bekend staat om haar uitstekende keuken. Topkoks verwennen alle passagiers met een ontbijt met verse etenswaren. Elke avond is er een gevarieerd meerdere gangen menu. De keuken wordt vooral gekenmerkt door mediterrane specialiteiten. De sfeer is ontspannen en de service is onberispelijk.

Vaar mee met de Queen of the Seas
Het zeilschip de Sea Cloud is een overtreffende trap in de zin van schepen. Het schip werd in 1931 al gebouwd als het meest luxueuze en grootste privé zeiljacht van haar tijd. Na vele jaren in particulier bezit, heeft Sea Cloud Cruises het in 1994 overgenomen. De vier-mast bark is een indrukwekkend aanzicht. Met een lengte van maar liefst 109 meter en een toren met de hoogte van 54 meter is het een legende onder de witte zeilen. Het interieur is net zo spectaculair als pompeus. Elke hut op het schip heeft een panoramisch uitzicht, dit komt door de panoramische ramen of patrijspoorten. De hele sfeer en de uitstekende service is om van te genieten aan boord van de Sea Cloud. Reis onder de witte zeilen van Sea Cloud Cruises naar de meest fantastische bestemmingen en langs de mooiste rivieren van onze wereld. Vraag advies aan een van onze experts voor de meest luxe reizen.