Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Celestyal Cruises

Alle Bestemmingen
Alle Rederijen
Vertrek
Terugkomst
Celestyal Cruises
Vind nu uw droomcruise door het prachtige Griekenland!

Celestyal Cruises - Top aanbevelingen

Toon alle aanbiedingen
Celestyal Cruises
Toon alle aanbiedingen
Celestyal Cruises - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Onze Celestyal Cruises Expert

Bel ons020 220 41 41

Bent u op zoek naar een cruise in het zonnige Griekenland of het Oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee? Dan is Celestyal Cruises erg geschikt voor u! Op de relatief middelgrote schepen kunt u genieten van comfort met een modern tintje. De schepen hebben een enorme opknap beurt ondergaan en dit is te zien! Een enorm voordeel van Celestyal Cruises is dat bij veel van de bestemmingen waar u stopt een excursie voor u geregeld is!

Tips voor Celestyal Cruises cruises

Celestyal Cruises is een cruise maatschappij gespecialiseerd in de cruises naar Griekenland en Turkije. De maatschappij kenmerkt zich door haar Carpe Diem (pluk de dag) houding ten aan zien van een cruise. Genieten staat voor op in de Griekse en Turkse cultuur naast heerlijk eten en genieten. Maar ook om iets te leren want een vakantie is niet alleen mooie plaatsen bezichtigen, het is ook leuk om iets op te doen in de plaatsen waar men is geweest. Celestyal Cruises brengt u onder andere naar; Heraklion, Santorini, Mykonos, Kusadasi, Piraeus, Kos en nog een hele lading meer aan plaatsen.

Griekenland en haar keuken ontdekken met Celestyal Cruises

Ga met Celestyal Cruises en haar schepen de Celestyal Olympia en de Celestyal Crystal mee naar Griekenland en ontdek de fantastische griekse keuken. Deze kenmerkt zich door haar eenvoud, het gebruik van pure ingrediënten en haar overheerlijke smaken combinaties. Aan boord van Crystal Cruises werken gespecialiseerde chefs die jaren lang zelf in de griekse keukens hebben rond gelopen, ze zijn gepassioneerd over hun beroep en zullen dan ook altijd proberen om u het beste voor te schotelen. Genietende van deze heerlijke cuisine kunt u zich even helemaal ontspannen terwijl u de prachtige griekse eilanden voorbij vaart.

Cultuur en historie met Celestyal Cruises

Een cruise aan boord van de Crystal of de Olympia is zoveel meer dan een normale vaartocht door Turkije en Griekenland, het is een belevenis. U zult onderweg de prachtige griekse eilanden aan doen en de historie van het land beter leren kennen. Dit is een historie die wel 4000 jaar terug gaat en waarvan nog steeds resten zichtbaar zijn in het hedendaagse griekenland. Daarnaast zult u ook dichter bij de cultuur van de Grieken komen en de levensstijl van het volk leren kennen door middel van dans, zang, gerechten, de gebruiken en rituelen van de mensen. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met onze cruise experts voor advies en informatie over Celestyal Cruises.