Ponant

Geniet van een zorgeloze vakantie met Ponant
Ponant

Met een vloot bestaande uit 5 luxe cruiseschepen, Le Ponant, Le Boreal, L'Austral, Le Soleal en Le Lyrial straalt Ponant een exclusieve en intieme sfeer uit. Dankzij de kleinschalige schepen zorgt Ponant voor een elegante en dunbevolkte cruise, waardoor u volledig tot rust kunt komen zonder drukte om u heen. Het is Ponant’s doel om haar klanten naar gebieden in de wereld te brengen die voor normale, grotere cruiseschepen niet toegankelijk zijn. Hierdoor zult u fascinerende bestemmingen kunnen ontdekken tijdens een reis met Ponant.

Aan boord van de schepen van Ponant zult u een Franse sfeer ervaren. De vele restaurants aan boord hebben een Frans decor, een Franse cuisine en uiteraard ook Franse chef-koks. Ook kunt u genieten in de wellness spa aan boord. Hier kunt u kiezen uit diverse behandelingen en massages om na een lange dag lekker tot rust te komen. Tevens is er een fitnessruimte tot u beschikking als u actief wilt blijven tijdens uw verblijf aan boord. Op het gebied van entertainment verzorgt Ponant fantastische theatershows, lezingen en concerten.

toon meer

Onze Ponant Expert
Onze aanbevelingen
  Cruises vanaf Piraeus
  Cruises vanaf Nice
  Last minute cruises
In 10 dagen van Kaapverdië naar Fort de France
In 10 dagen van Kaapverdië naar Fort de France
9 nachten met de Le Ponant
 25.11.2017
p.p.vanaf € 1550
Zonnige cruise langs Madeira
Zonnige cruise langs Madeira
7 nachten met de Le Lyrial
 29.10.2017
p.p.vanaf € 2720
Spectaculaire cruise langs Chili
Spectaculaire cruise langs Chili
13 nachten met de Le Boréal
 27.10.2017
p.p.vanaf € 4040
Ontdek de mooiste landschappen van Azië
Ontdek de mooiste landschappen van Azië
12 nachten met de L'Austral
 28.10.2017
p.p.vanaf € 3870
De tropische eilanden van Kaapverdië ontdekken
De tropische eilanden van Kaapverdië ontdekken
7 nachten met de Le Ponant
 18.11.2017
p.p.vanaf € 4570

Ponant

Le Boréal
De Le Boréal is een uitzonderlijke jacht met een unieke sfeer waar u zich snel thuis voelt aan boord. Geniet van de cruise terwijl u met uw vrienden of familie in stijl reist en de mooiste herinneringen mee naar huis neemt.
 •  142 m
 •  264
 •  6
 •  5 van de 5
vanaf  € 3640 Bekijk aanbod
L'Austral
Het sportieve en elegante schip L'Austral zal u volledig betoveren en u het gevoel geven alsof u op een prive-jacht zit. Geniet van de verwelkomende en familiale sfeer op het schip. Kom aan boord en laat u verrassen.
 •  142 m
 •  264
 •  6
 •  5 van de 5
vanaf  € 2780 Bekijk aanbod
Le Lyrial
De hutten en suites van de Lyrial zijn luxueus, elegant en familievriendelijk ingericht. Laat u culinair verwennen op hoog niveau in een van de twee restaurants aan boord. Het innovatieve jacht biedt voor ieder wat wils.
 •  2015
 •  142 m
 •  264
 •  6
 •  5 van de 5
vanaf  € 2720 Bekijk aanbod
Le Ponant
Het elegante zeiljacht zal uw vakantie veranderen in een unieke luxe cruise ervaring. Geniet van vele buitengewone voorzieningen en diensten van het hoogste niveau. Kom aan boord en beleef uw droomvakantie.
 •  88 m
 •  64
 •  4
 •  4 van de 5
vanaf  € 1550 Bekijk aanbod
Ponant

Wanneer cruisen met een Franse rederij op uw verlanglijstje staat, moet u eens naar de Rederij Compagnie du Ponant kijken. Deze fantastische rederij is opgericht in 1988 en is de enige rederij in Frankrijk. Met een totaal van vijf cruiseschepen biedt Compagnie du Ponant fascinerende routes naar diverse bestemmingen rondom de wereld aan. Verken samen met Compagnie du Ponant de vele routes en bepaal zelf waar uw droomreis naartoe gaat. 

De vloot van de Compagnie
Op elk schip van de rederij bent u verzekerd van een uitstekende service. Alle passagiers kunnen op elk van de vijf verschillende schepen genieten van een geweldige sfeer. De Le Ponant werd gebouwd in 1991 en biedt in totaal plaats voor 64 passagiers. Het schip neemt alle passagiers mee naar bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, het Caribisch Gebied, Midden-Amerika en nog vele andere bestemmingen. De Le Boréal ontscheepte voor het eerst in 2010 en heeft de coole bijnaam: Het ‘Mega-Yacht’. Aan boord vindt u alleen meer luxe voorzieningen. Dit illustere schip reist voornamelijk naar Antarctica, Zuid-Amerika, het Caribisch Gebied en Noord-Europa. Niet alleen de twee bovengenoemde schepen bieden u onvoorstelbare luxe en fantastische bestemmingen, alle vijf schepen van Compagnie du Ponant staan voor luxe, comfort en gezelligheid. De Compagnie staat echter echt bekend om zijn fenomenale service. De filosofie van de rederij is terug te vinden op elk schip en in de instelling van elk bemanningslid. Dagelijks kunt u spannende trips maken onder begeleiding van opgeleide reisleiders. Maak kennis met adembenemende landschappen en reis naar verschillende onbekende kusten en havens. Maak nieuwe indrukken, leer andere culturen kennen en bekijk de flora en fauna van verschillende landen.

Uw droomreis is te vinden op Dreamlines.nl
Een reis met een van de zeiljachten van Compagnie du Ponant is een reis vol luxe en ontspanning op de heerlijke open zee. Laat jezelf helemaal gaan, ontsnap uit het dagelijkse leven en geniet van een dromerige reis. De crew van Compagnie du Ponant kijkt elke dag of alle passagiers wel aan het genieten zijn van de comfort en luxe die de rederij aanbiedt. Ga aan boord op een van de schepen van du Ponant en neem een duik in de wereld. Reserveer uw vakantie bij Dreamlines.nl. Alle medewerkers zijn gratis te bereiken en helpen u graag met het plannen van uw droomvakantie.