Cruiseschepen

Alle Cruiseschepen op Dreamlines.nl
Sorteren op:
;

Bij Dreamlines heeft u de keuze uit de beste schepen wereldwijd. Dreamlines biedt diverse soorten schepen en categorieën van alle gerenommeerde rederijen. Van cruises in een clubsfeer met een van de talrijke AIDA cruises, of de luxueuze cruises met de Azamara Quest, tot een expeditiecruise naar Antarctica met de MS Hanseatic. Door het uitgebreide assortiment geeft Dreamlines de mogelijkheid om aan al uw individuele wensen te voldoen. Voor iedereen die niet zelfverzekerd is om in een vreemde taal te spreken, wordt de Holland America Line geadviseerd. De voertaal op de schepen is Engels, maar er is voldoende Nederlands sprekend personeel aanwezig. Ook kunt u op verzoek het dagprogramma in het Nederlands ontvangen en tevens worden de menukaarten in het Nederlands verstrekt. Er is een beperkt aantal excursies in het Nederlands mogelijk en daarnaast is er ook Nederlandse reisleiding aanwezig. Alle schepen die worden aangeboden bij Dreamlines zijn zeer goed tot uitstekend uitgerust en bieden een breed aanbod wat betreft sportieve en recreatieve activiteiten. Restaurants, bars, snackpoints, winkels, zwembaden en entertainment voor iedereen is allemaal aanwezig. Kortom: alles wat uw hartje begeert. Bovendien zijn er ook veel mogelijkheden beschikbaar voor individuele reizigers of alleenstaanden op de schepen. Onze cruise-experts zijn beschikbaar om gunstige single-tarieven voor u te vinden.

De belevenissen van cruiseschepen

Door de grote verscheidenheid en het gevarieerde aanbod van de cruiseschepen kunt u uw perfecte vakantie naar eigen wens samenstellen. De tussenstops aan land geven u de perfecte gelegenheid om veel buitenlandse culturen, steden en kusten te leren kennen. Raak geïnspireerd door de uitzonderlijke landschappen en bezichtig veel indrukwekkende bezienswaardigheden. Dreamlines biedt u ook de mogelijkheid, om last-minute cruises voor u te boeken, zodat u direct kunt vertrekken wanneer u uw droomcruise heeft gevonden.

Schip reviews, foto’s en dekplannen voor alle cruiseschepen

Onze customer service kan u adviseren en samen met u de juiste categorie en het bijpassende schip vinden. Om te beoordelen of een schip aan uw wensen voldoet, kunt u de beoordelingen van andere reizigers lezen. Op Dreamlines.nl vindt u dekplannen voor alle cruiseschepen, net als talrijke schipfoto’s en exclusieve schipvideo’s. Of u nu een 3-sterren cabine, een familiecabine, een cabine voor mindervaliden of een 5-sterren suite wenst: onze aangeboden cruiseschepen bieden u alle mogelijkheden. In de voorbereiding op uw cruise evenals tijdens uw cruise staat Dreamlines voor u klaar!

Top rederijen bieden de beste cruiseschepen

De cruiseschepen op Dreamlines.nl voldoen aan de hoogste normen van de service- en veiligheidsstandaards. Plan uw vakantie met een gerenommeerd cruiseschip zoals de MS Amsterdam, AIDA Cara, Oasis of the Seas of de Carnival Dream, of geniet van luxe en kom tot rust op een van de luxe schepen en jachten.

Cruises voor de grote en kleine portemonnees

Onze cruise travel portal biedt verschillende prijscategorieën. Als u geld wilt besparen, kunt u eens een kijkje nemen bij onze top-aanbiedingen. Alleen u beslist hoeveel en aan wat u uw geld wilt uitgeven. Voor mensen die voor het eerst een cruise maken, leent een rondreis op de Middellandse Zee zich hier perfect voor. Echter voor de meer ervaren cruisereizigers is een Atlantische Oceaan cruise interessanter. Een ding is zeker: met de hulp van onze ervaren medewerkers zult u in ieder geval de juiste cruise en het juiste cruiseschip vinden!

Bel ons