Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Celebrity Summit

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Celebrity Summit

Kom tot rust op de Celebrity Summit

Celebrity Summit Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Celebrity Summit

Bij de Celebrity Summit kunt u in ultieme luxe van het lekkerste eten genieten. Het prachtige schip beschikt over een enorme selectie aan eetmogelijkheden. Geniet van heerlijke Japanse gerechten bij Sushi on Five of breng een bezoek aan Qsine® en laat u verrassen door de wereldse ervaring die u hier kunt beleven.

Naast het overheerlijke eten zijn er ook genoeg bars en lounges aanwezig waar u van een verfrissend drankje kunt genieten. De Celebrity Summit heeft een wonderbaarlijke Martini Bar & Crush, de ideale plek voor de beste martini’s en wodka’s. Tevens zullen de getalenteerde bartenders uw drankje op een spectaculaire manier bereiden.

Aan boord van de Celebrity Summit is er ook genoeg ruimte om te ontspannen. Zo kan er genoten worden van lekkere sauna’s, heerlijke behandelingen of een welverdiende massage in de Canyon Ranch SpaClub®. Daarnaast kan er flink gesport worden in het fitnesscentrum aan boord.

Toon alle aanbiedingen
Celebrity Summit - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Celebrity Summit

 • Scheepslengte
  294 m
 • Passagiers
  2218
 • Aantal dekken
  14
 • Bouwjaar
  2001

Dekken en hutten - Celebrity Summit

CardBackground

Binnenhut

max. 216 m²
CardBackground

Buitenhut

max. 218 m²
CardBackground

Balkonhut

max. 418 m²

Kluis

Selecteer een dek:

Dek 12 Sports
deck plan

Tips voor Celebrity Summit cruises

Celebrity Cruises heeft een enorme vloot, met daarin de Celebrity Summit. De Celebrity Summit is een prachtig schip met een lengte van 294 meter, een breedte van 32 meter en 14 dekken. Het schip kan 2158 passagiers meenemen en vervoert daarbij ook 999 bemanningsleden. De Celebrity Summit behoort tot de Millennium-klasse. De Celebrity Summit is niet het enige schip in deze klasse, haar zusterschepen zijn de Celebrity Millennium, het eerste schip van deze klasse, de Celebrity Infinity en de Celebrity Constellation. De Celebrity Summit is hierbij het derde geïntroduceerde schip in deze klasse.

Cruise door het zuidelijke deel van de Caribbean

De Celebrity Summit maakt fantastische reizen naar de meest indrukwekkende gebieden op onze wereld. Ontdek met de Celebrity Summit de Caribbean en cruise langs de Bermuda. Neem voor advies contact op met een van onze cruise experts.