Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Celebrity Equinox

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Celebrity Equinox

Maak een prachtige cruise met de Celebrity Equinox van Celebrity Cruises

Celebrity Equinox Cruises

Toon alle aanbiedingen
Cruises met Celebrity Equinox

De Celebrity Equinox is onderdeel van de Solstice klasse schepen van Celebrity Cruises. Het schip kan ruim 2.850 passagiers meenemen en beschikt over een goed uitgedacht ontwerp en interieur.

Een van de beste voorzieningen waar het schip over beschikt is de ‘Lawn Club’. Dit 2.000m2 grote grasveld is te vinden op het bovenste dek en biedt gasten een rustig buitengevoel. Gasten kunnen hier verschillende sporten uitoefenen zoals cricket en pitch & put. U kunt hier natuurlijk ook lekker relaxen en genieten van het schitterende uitzicht.

Ook kenmerkend voor de Solstice-klasse zijn de verschillende dinermogelijkheden. De ‘Silhouette’ eetzaal is het hoofdrestaurant, maar daarnaast zijn er tal van andere opties zoals de ‘Tuscan Grill’, ‘Murano’ en de ‘Silk Harvest’ waar speciale gerechten aangeboden worden. Dankzij de grote reeks entertainmentmogelijkheden aan boord, inclusief het Equinox theater, is er altijd iets te doen en te beleven waardoor verveling hier geen begrip is.

Toon alle aanbiedingen
Celebrity Equinox - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Celebrity Equinox

 • Scheepslengte
  317 m
 • Passagiers
  2852
 • Aantal dekken
  21
 • Bouwjaar
  2009

Dekken en hutten - Celebrity Equinox

CardBackground

Binnenhut

max. 216 m²

Kluis

CardBackground

Buitenhut

max. 216 m²
CardBackground

Balkonhut

max. 228 m²

Minibar, Kluis

Selecteer een dek:

Dek 16 Solstice
deck plan

Tips voor Celebrity Equinox cruises

De Celebrity Equinox is een cruiseschip uit de vloot van de rederij Celebrity Cruises. De Celebrity Equinox het tweede schip uit de Solstice-Klasse van de rederij. Andere schepen die tot deze klasse behoren zijn de Celebrity Eclipse, de Celebrity Silhouette, de Celebrity Reflection en natuurlijk het vlaggenschip de Celebrity Solstice. De Celebrity Equinox is voor het eerst ontscheept op 31 juli in het jaar 2009. Dit ongelofelijke schip kan een totaal van 2.850 passagiers meenemen per cruise. Daarbij varen er per cruise ook nog eens ongeveer 1.250 crewmembers mee. Dit maakt de Celebrity Equinox een van de grootste schepen van de gehele vloot. Om al deze passagiers te verdelen zijn er maar liefst 19 dekken beschikbaar. De lengte van het schip is ruim 317 meter en de breedte is bijna 37 meter. Deze afmetingen zorgen er automatisch voor dat er erg veel te beleven is op de Celebrity Equinox. Alle passagiers hebben tijdens hun verblijf keuze uit 15 soorten erg luxe en comfortabele hutten. Sommige van deze hutten beschikken zelfs over een panoramisch uitzicht. Mocht je willen weten welke, bekijk dan de aanbiedingen.

Een lange lijst aan activiteiten

De Celebrity Equinox kent net als haar zusterschepen een grote lijst belevenissen aan boord. Een lijst zo lang dat het bijna niet op te noemen valt. Een van de hoogtepunten van het schip is de Canyon Ranch SpaClub. Hier kunnen alle gasten van de Celebrity Equinox genieten van overheerlijke massages die alle spieren weer lekker los maken, fantastische sauna’s om alle poriën te laten luchten en lekkere behandelingen voor bijvoorbeeld het gezicht. Toch meer een shopper? Bezoek dan de shopping area waar geweldige belastingvrije winkeltjes zoals die van Micheal Kors bezocht kunnen worden. Tijdens het avondeten wordt natuurlijk het Silk Harvest Restaurant bezocht. Hier kan genoten worden van Vietnamese, Thaise, Japanse, Chinese en Indiaanse gerechten geserveerd in familiestijl. In de avond is het mogelijk om een theater te bezoeken of een van de bars en/of lounges. De Sky Observation Lounge is op de Celebrity Equinox een echte aanrader. In de nacht kan er genoten worden van een cocktail of een ander verfrissend drankje terwijl er wordt opgekeken naar de indrukwekkende hemel en de opzienbarende zee.

Een reis om nooit te vergeten

De Celebrity Equinox belooft alleen maar luxe, plezier en comfort voor elke passagier. De bestemmingen maken ook alle dromen waar. Beleef bijvoorbeeld de ultieme Caraïben, bevaar de wonderlijke Middellandse Zee of ervaar Griekenland en Turkije.