Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Alena

Alle schepen
Alle Bestemmingen
Vertrek
Terugkomst
Alena

Ontdek de prachtige natuur en de mooiste rivieren aan boord van de Alena

Cruises met Alena

De Alena is het nieuwste rivierschip van Phoenix Cruises. De Alena straalt njet als haar zusterschip, de Asara, klasse en elegantie uit. Het vaargebied van dit nieuwe schip is de rivier de Rijn. Hierdoor kunt u verrassende riviersteden bezoeken in onder andere Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Op het schip heerst een luxe maar sfeervolle sfeer. De lounges zijn erg ruim en verschillende cocktails worden aangeboden. Het schip beschikt over een zonnedek met zwembad. Hier kunt u heerlijk genieten van de zon en het voorbijgaande landschap. In de avond kunt u genieten van livemuziek en een kaartspel doen in een van de lounges of bars.

In de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. S’ Middags en s’ avonds is er de keuze uit een gevarieerd menu met meerdere gangen. Daarnaast is er op de eerste en laatste dag aan boord een feestelijk captains diner.

De hutten zijn alle modern en comfortabel ingericht. De meeste buitenhutten beschikken over grote panoramische ramen die kunnen worden geopend naar een Frans balkon. Daarnaast beschikken de hutten over alles wat u maar wenst waardoor u zich snel thuis zult voelen.

Toon alle aanbiedingen
Alena - Graag helpen wij u met persoonlijk advies.
+31
Verstuur

Feiten & cijfers - Alena

 • Scheepslengte
  135 m
 • Passagiers
  190
 • Aantal dekken
  4
 • Bouwjaar
  2018

Dekken en hutten - Alena

CardBackground

Buitenhut

max. 217 m²

Föhn, Minibar, Individuele temperatuurregelaar, Kluis, Telefoon, Satelliet TV, Badkamer met douche

Selecteer een dek:

Neptundek
deck plan