Disney Magic

-9%

Geniet van het geweldige entertainment en een onbezorgde tijd aan boord van de Disney Magic

Cruises met Disney Magic

Aan boord van de Disney Magic Cruise is plezier gegarandeerd! Naast de spectaculaire Broadway shows kun je Disney klassiekers, maar ook de nieuwste films bekijken in de indoor- en outdoortheaters. Voor superheldenfans is er een ruimte speciaal gewijd aan de bekende Marvel-personages, de Marvel Avengers Academy is een van de belangrijkste attracties aan boord van het schip waar je virtuele spelletjes kunt spelen en bijvoorbeeld de wapens van Iron Man, Thor en Captain America kunt zoeken.

Op de Disney Magic zijn er tal van dinermogelijkheden. Geniet van een romantisch diner met Italiaanse gerechten en uitzicht op zee in het Palo restaurant of deel een pizza in een van de verschillende fastfood restaurants. Bovendien is er aan boord het Carioca restaurant, speciaal gemaakt ter ere van het personage Zé Carioca met Braziliaanse en decoratie en inspiratie.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  294 m
 • Passagiers
  2700
 • Aantal dekken
  11
 • Bouwjaar
  1998

Disney Magic Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

Disney Magic Dekplan


Selecteer een dek 


Disney Magic Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Voorzieningen:

  Disney Magic Hutten


  Selecteer een hut 

  Binnenhut

  Buitenhut

  Balkonhut

  Suite Cabin

  Beschrijving

  Hutten

  De hutten aan boord van de Disney Magic zijn perfect voor een cruise met de gehele familie. Alle hutten hebben capaciteit voor 3 personen, ook zijn er suites beschikbaar die zelfs voor 7 personen plek bieden. Het design en de inrichting beloven een onvergetelijk verblijf aan boord van dit schip. Genoeg keuze voor een luxe verblijf op de Disney Magic.

  Eten & drinken

  Op culinair gebied blijft er geen verzoek onbeantwoord aan boord van de Disney Magic. Voor elke maaltijd kunt u kiezen uit meerdere restaurants en bars. Of het nu pizza wordt voor het gehele gezin, een knus avondmaal voor twee of een hotdog voor de kleine trek tussendoor. Voor elke smaak en wens is er iets aanwezig. Bovendien zijn er diverse bars, cafe’s en roomservice beschikbaar.

  Entertainment en activiteiten

  Ontmoet Mickey, Minnie, Pluto en Donald Duck persoonlijk! Aan boord van de Disney schepen gaan deze kinderdroom in vervulling. Bovendien zijn er talrijke shows en musicals. Laat u betoveren door de magie aan boord en verplaats u in een andere wereld. De highlights zijn niet alleen voor de kleinste gasten maar voor de gehele familie. Dankzij de diverse pubs, clubs en lounges hoeft u zich ook na de shows niet te vervelen. Bovendien zijn er vaak kleine shows, thema avonden en live-muziek aan boord. Terwijl het voor de kleine gasten tijd wordt om naar bed te gaan, kunnen de volwassen een cocktail drinken en de dansvloer op te zoeken. Overdag is er voor elke leeftijdscategorie iets te beleven, naast de zwembaden, komen in de Kinder- en Teeny-clubs vooral de jongere gasten van hun verveling af. Zo zijn er in de haven van Castaway Cay ook fietstouren mogelijk met huurfietsen.

  Wellness en Fitness

  Voor de sportliefhebbers staat er aan boord een heel dek tot hun beschikking. Daar kunt u bijvoorbeeld gezamenlijk basketballen of afspreken voor een potje sjoelen. Daarnaast biedt het schip een fitnesscenter en welness ruimte aan, waar u kunt ontspannen en zich kunt laten verwennen. Onderga een van de spa behandelingen om volledig zen te worden.

  Dresscode

  Op de Disney Magic hoeft u zich niet druk te maken over een dresscode. U kunt dragen waar u zich fijn bij voelt. In sommigen restaurants wordt het wel aanbevolen om formele kledij te dragen.

  Schip gegevens

  • Inbedrijfstelling: 1998
  • Lengte: 294 m
  • Tonnage: 83.000 BRT
  • Snelheid: 22 knopen
  • Aantal dekken: 11
  • Passagiers: 2700
  • Personeel: 950
  • Taal aan boord: Engels
  • Valuta aan boord: Amerikaanse dollar