Cruises met MSC Bellissima

Uitleg sterrenclassificatie
Onze sterrenclassificatiesysteem is gebaseerd op de kennis van onze cruise experts en de algemene informatie die aangeleverd is door de rederijen.
De MSC Bellissima is het nieuwste schip van de MSC vloot en maakt deel uit van het MSC Vista Project. De MSC Bellissima is ontworpen om haar gasten ultieme comfort te bieden. Geniet van een breed scala aan eetgelegenheden.

Feiten & cijfers

 • Scheepslengte
  315 m
 • Passagiers
  5700
 • Aantal dekken
  18
 • Bouwjaar
  2019

MSC Bellissima Aanbiedingen

Onze aanbevelingen
Bekijk alle aanbiedingen

Scheepsinformatie

Dekken en hutten

MSC Bellissima Dekplan


Selecteer een dek 


MSC Bellissima Hutten


Binnenhut
Buitenhut
Balkonhut
Suite
Selecteer een hut 
Locatie : 14, 15 & 16
Bezetting : 2
Voorzieningen:
 • Badkamer met douche of bad
 • Telefoon
 • Televisie
 • Airconditioning
 • Minibar en kluis
 • Badjas en slippers
Hut oppervlakte : 16m²

MSC Bellissima Hutten


Selecteer een hut 

Binnenhut

Buitenhut

Balkonhut

Suite Cabin

Beschrijving

Hutten

De hutten aan boord van de MSC Bellissima variëren van comfortabele binnenhutten tot luxueuze suites. Daarnaast zult u ook verschillende suites vinden die speciaal ontworpen zijn voor families. Alle hutten zijn voorzien van een ruime kledingkast, airconditioning en een interactieve televisie. De hutten voor gezinnen zijn geschikt voor maximaal 10 personen en bestaan uit twee of meer verbindende hutten, elk met een eigen badkamer. Wanneer u uzelf echt even luxe wilt gunnen, boek dan een MSC Yacht Club Suite. Deze suites bieden een breed scala aan voordelen, zoals het 24-uurs butler service en toegang tot de exclusieve gebieden zoals de 'Top Sail Lounge' en 'The One Sun Deck'.

Eten en drinken

Aan boord van de MSC Bellissima kunt u verschillende dingen proberen, zo kunt u genieten van een elegante 3-gangen diner of gezellig met het hele gezin heerlijke familie menu's uitproberen. De twee hoofdrestaurants bieden u heerlijke mediterrane gerechten, terwijl de specialiteitenrestaurants meer selectieve maaltijden aanbieden. 'Eataly' biedt u de beste Italiaanse gerechten, 'Butcher's Cut' serveert voortreffelijke steaks in combinatie met cocktails en wijnen, 'Kaito Teppanyaki' serveert traditionele Aziatische gerechten en 'Marketplace Buffet' staat 20 uur per dag voor u klaar met de beste snacks. Bent u toch echt een zoetekauwer? Breng dan een bezoek aan de 'Jean-Philippe Maury Chocolaterie'. In de avond kunt u een van de heerlijke cocktail creaties proberen in de 'Edge Cocktail Bar' of ontmoet wat medereizigers in de 'Champagne Bar'.

Entertainment en activiteiten

U zult u niet vervelen op de MSC Bellissima met haar F1-simulatoren, verschillende zwembaden en bowlingbaan. Daarnaast kunt u ook een bezoekje brengen aan het waterpark voor ongekende plezier. Bezoek de hightech-kamer 'TV Studio en Bar' waar je verschillende live spellen, karaoke en live muziek kunt spelen. Ga gezellig met uw vrienden dansen in de 'Attic Club' of ontspan in het 'Horizon Pool' of 'Atmosphere Pool'. Er is ook aan de kinderen gedacht met speciale ruimtes met een bioscoop, een disco en andere voorzieningen. Een hoogtepunt op de MSC Bellissima zijn de speciale Cirque du Soleil shows die speciaal voor de MSC Bellissima zijn ontworpen.

Wellness en sport

Voor de dagen dat u uzelf helemaal wilt verwennen, dan kunt u de MSC Aurea Spa bezoeken. Deze opvallende Balinese spa biedt ontspannende behandelingen die zijn ontworpen om u te revitaliseren. Daarnaast kunt u hier ook een thermaal gebied, een schoonheidssalon en een nagelstudio vinden. Als u liever wat actiever bezig bent tijdens uw vakantie, dan kunt u de ultramoderne sportschool aan boord bezoeken. Hier kunt u gebruik maken van de verschillende cardio- en krachttrainingapparatuur of kunt u meedoen met een groepsles.

Schipgegevens

 • Inbedrijfstelling: 2019
 • Lengte: 315 metres
 • Dekken: 18